Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Rosmarino Blender Rosmarino NutriMax 2in1

NutriMax 2u1 blender sa inovativnom tehnologijom vakumiranja uklanja vazduh, sprečava oksidaciju voća i povrća, čuva vitamine i hranjive materije. Napitak tako ostaje i preko noći svjež, pitak i pun hranjivih sastojaka. Motor snage 800 W, sa 18.000 obrtaja/min sačuva na milione hranjivih materija za potpunu iskoristivost hrane.
NutriMax 2u1 blender sa inovativnom tehnologijom vakumiranja uklanja vazduh, sprečava oksidaciju voća i povrća, čuva vitamine i hranjive materije. Napitak tako ostaje i preko noći svjež, pitak i pun hranjivih sastojaka. Motor snage 800 W, sa 18.000 obrtaja/min sačuva na milione hranjivih materija za potpunu iskoristivost hrane.
Od
Redovna cijena: 139,90 €
69,95 € -50%

* obvezna polja

Blender Rosmarino NutriMax 2in1
-50% 139,90 € 69,95 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.

Opis

NutriMax 2u1 blender sa inovativnom tehnologijom vakumiranja uklanja vazduh, sprečava oksidaciju voća i povrća, čuva vitamine i hranjive materije. Napitak tako ostaje i preko noći svjež, pitak i pun hranjivih sastojaka. Motor snage 800 W, sa 18.000 obrtaja/min, otpusti na milione hranjivih materija za potpunu iskoristivost hrane.

Vakumska tehnologija za dugotrajniju svježinu hrane

Vakuumska tehnologija prije miješanja usisa vazduh iz posude i time sprečava oksidaciju hrane. Vazduh iz posude uklonite pritiskom na gumeno dugme. U napravljenom napitku je manje mjehurića, manje pjene, manje odvajanja koncentracije soka. Zato je napitak duže vremena svjež, vitamini i hranjivi sastojci se zadržavaju u najvećoj mogućoj mjeri.

Snaga 800 W i patentirano kružno djelovanje sa 18.000 obrtaja/min

Snažan 800 W motor omogućava glatko miješanje voća, povrća i ostale hrane. Različite programe i nivoe brzine podešavate pomoću rotirajućeg dugmeta. Kružno djelovanje oštrica, sa 18.000 obrtaja/min, samelje i zgnječi led, zamrznuto voće, orašaste plodove, stabljike, sjmenke i ljuske.

3 programa

Sa rotirajućim dugmetom jednostavno postavite željenu brzinu. Niska brzina (chop) se upotrebljava za sjeckanje na veće komade i miješanje tečnosti. Brzo miješanje (blend) se upotrebljava za miješanje tvrde hrane kao i za miješanje tečnosti. Za usitnjavanje leda i snažno miješanje, upotrebljava se dugme- pulse/crush.

Set 6 profesionalnih oštrica od nerđajućeg čelika

Dvostruka oštrica izuzetne oštrine omogućava profesionalnu i potpunu pripremu ukusnih i zdravih jela. Kružno djelovanje oštrica povećava efikasnost usitnjavanja, mljevenja i drobljenja kako suvih tako i vlažnih namirnica. Poseban oblik gornjih nazubljenih i donjih ravnih noževa omogućava lijepo i precizno sjeckanje kako pri visokim tako i pri niskim brzinama. Oštrice su dovoljno snažne, da sa njima možete lako drobiti sve vrste tvrde hrane.

Zdrav i hranjiv obrok za cijelu porodicu

Sa NutriMax 2u1 blenderom, zahvaljujući njegovoj naprednoj tehnologiji ekstrakcije hrane, u kratkom roku ćete napraviti ukusne i zdrave obroke za cijelu porodicu. Uz punu upotrebu hranjivih materija iz hrane, vaše tijelo će apsorbovati sve skrivene hranjive sastojke, a vi ćete se osjećati puni energije.

Zašto izabrati Rosmarino NutriMax?

Pravi pomoćnik za svakoga ko nema dovoljno vremena za pripremanje jela i traži brz i jednostavan način pripreme zdravih i hranjivih pića, čorbi ili soseva.

Zahvaljujući funkciji vakuuma, pića će dugo zadržati svoju prirodnu strukturu i boju, a njihova nutritivna vrijednost će ostati nepromijenjena. Pripremite ih uveče, ostavite preko noći u frižideru i popijte ujutro.

Rotirajuće djelovanje visokokvalitetnih nerđajućih oštrica osiguraće preuzimanje svih hranjivih materija, čak i iz najtvrđih namirnica. Najbolji izbor za svakoga ko ne dobije sve potrebne hranjive sastojke hrane uz redovne obroke.

Velika staklena posuda sa skalom za mjerenje, omogućiće pripremu dva ili tri dnevna obroka odjednom. Doručak za cijelu porodicu pripremićete odjednom.

Svi odvojivi djelovi blendera, osim oštrica, prikladni su za pranje u mašini za pranje posuđa. Jednostavno uklonite oštrice blendera prije čišćenja i isperite ih pod tekućom vodom.Održavanje

Kućište motora ne dovodite u kontakt sa vodom ili drugim tečnostima. Očistite ga sa vlažnom krpom i obrišite sa suvom. Posudu jednostavno operite u mašini za pranje posuđa ili ručno uz pomoć deterdženta. Postavite poklopac i nastavke na gornju policu. Pri rukovanju sa setom oštrica, budite oprezni jer su vrlo oštre. Posudu takođe lako očistite, tako što je napunite toplom vodom do oznake MAX i dodate kapljicu deterdženta za pranje posuđa. Zatim pričvrstite set oštrica i miješajte nekoliko sekundi. Voda u posudi ne smije prelaziti oznaku MAX jer se može lako proliti. Kada je posuda čista, uklonite je sa kućišta motora. Isperite posudu, nastavke i poklopac pod tekućom vodom. Pričekajte da se svi djelovi osuše i zatim ih sastavite.

Dodatne informacije

Sastav
Materijal kućišta: ABS I PC Plastika Materijal posude: staklo Materijal noževa: nerđajući čelik
Glavne prednosti
 • Snaga motora: 800 W
 • Napon: 220 – 240 V
 • Frekvencija: 50 – 60 Hz
 • Broj obrtaja/min: 18.000
 • Visina osnovnog dijela bez posude: 15 cm
 • Visina posude: 25 cm
 • Kapacitet posude: 1600 ml
 • Tečnost: 2,5 l/min
 • Napon za stvaranje vakuuma: DC5V / 9W
 • Negativni pritisak: > / = -50 Kpa
 • Broj programa: 3
 • Mjerni instrument na posudi
 • USB priključak za punjenje
 • Dužina priključnog kabla: 1 m
 • Težina: 4,1 kg
 • Dimenzija: 16 x 16 x 40 cm

Razlozi za kupovinu

Pranje u mašini za sudje

Čišćenje je vrlo jednostavno, jer posudje možete prati u mašini za sudje.

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod