Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Vitapur Family Prekrivač 4 u 1 Vitapur Family SoftTouch - braon

Prekrivač koji u trenutku postaje pokrivač, jastuk ili jorgan. Lako održavanje, dugotrajan kvalitet. Dimenzije 140x200 cm
Prekrivač koji u trenutku postaje pokrivač, jastuk ili jorgan. Lako održavanje, dugotrajan kvalitet. Dimenzije 140x200 cm
Od
Redovna cijena: 49,90 €
24,95 € -50%

* obvezna polja

Prekrivač 4 u 1 Vitapur Family SoftTouch - braon
-50% 49,90 € 24,95 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Vitapur Soft Touch 4 u 1 je multifunkcionalni proizvod, koji je toliko poseban da ćete ga željeti samo za sebe. Lako ga možete pretvoriti iz jednog oblika u drugi i koristiti ga kao prekrivač, pokrivač, jastuk ili praktično ćebe za piknik.

4 funkcije

Prekrivač Soft Touch 4 u 1 u trenutku možete preoblikovati iz udobnog prekrivača u jastuk. Hladno Vam je za noge? Soft Touch 4 u 1 je odlično rešenje za promrzle noge jer ima praktičan pomoćni džep. Jednostavnim savijanjem i preklapanjem, Soft Touch 4 u 1 prekrivač postaje udoban jastuk za dnevnu sobu, popodnevnu dremku, čitanje knjige ili odmor.

Sa višenamjenskim prekrivačem Soft touch 4 u 1 možete se pokriti na kauču u dnevnoj sobi, koristiti ga u automobilu ili na putovanjima. Praktičan za korišćenje na izletima u prirodi. Pokrivač Soft Touch 4 u 1 jednostavno složite u samo nekoliko poteza. Kada je složen, lako će poslužiti kao jastuk ili grijač za noge.

Najkvalitetnija Fiberia HQ mikrovlakna

Navlaka prekrivača izrađena je od najkvalitetnijih mikrovlakana Fiberia HQ - vrlo tanka vlakna, koja omogućavaju kruženje vazduha. Mekana gornja tkanina od najnaprednijih Fiberia HQ 3D specijalnih mikrovlakana, osigurava neprocjenjiv osjećaj fino mekanog prekrivača.

Prekrivač je na jednoj strani mekan kao baršun, a na drugoj strani gladak. Mekana strana prekrivača idealna je za opuštanje, dok glatka strana ne klizi.Održavanje

Prekrivač Soft Touch 4 u 1 je moguće prati u mašini za veš na 40 °C, što omogućava održavanje čistoće na najvišem nivou. Na taj način se efikasno rešavate prašine, grinja i fleka. Ovaj izuzetno praktičan prekrivač možete sušiti i u mašini za sušenje veša, na nižim temperaturama.

Dodatne informacije

Sastav
Tkanina: 100% poliester (mikrovlakna Fiberia HQ) Punjenje: 100% poliester (Fiberia HQ 3D).
Glavne prednosti
 • 4 u 1: jastuk, ćebe, prekrivač i pokrivač
 • Udoban i mek
 • Jednostavan i praktičan
 • Idealan za popodnevnu dremku
 • Savršen kao dekoracija na kauču ili sofi
 • Praktičan na izletu u prirodi
 • Lako se održava
 • Lijepe, postojane boje i dezeni
 • Za cijelu porodicu
 • Boja: crvena
 • Dimenzije: 140x200 cm

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Izdržljiva tkanina

Proizvodi izradjeni od najboljeg pamuka koji svojom izdržljivošću omogućavaju lakše održavanje.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod