Pretražite svu ponudu ovdje... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu
-40%
 
-40%
Dječiji jastuk Vitapur My First Pillow II
-40%

Vitapur Dječiji jastuk Vitapur My First Pillow II

 • Za djecu uzrasta od jedne i više godina.
 • Individualno podešavanje visine i tvrdoće.
 • Navlaka od nebijeljenog pamuka sa bambusovim vlaknima.
 • U cjelosti periv jastuk.

* obvezna polja

Od
Redovna cijena: 34,90 €
20,94 € -40%
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.
14-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo sigurnu kupovinu, a ako niste 100% zadovoljni proizvodima, možete nam ih vratiti u roku od 14 dana.
Trebaš pomoć?

Klasični jastuk za sve položaje My First Pillow, pogodan je za najmlađu djecu, od prve godine života, kao i za onu malo stariju, jer je jastuk podesiv po visini i tvrdoći. Kombinacija nebeljenog pamuka i prirodnih bambusovih vlakana u navlaci, razvijena je posebno za osjetljivu dječiju kožu. Jastuk je u potpunosti periv na 60 °C.

 1. Tkanina navlake: nebijeljeni pamuk
  Navlaka jastuka je napravljena od nebijeljenog pamuka, koji će vas oduševiti prijatnim osjećajem i izuzetnom prozračnošću. Pamučna vlakna karakteriše izuzetna apsorpcija, odvajanje vlage i lako održavanje.
 2. Punjenje navlake: bambusova vlakna (viskoza), mikrovlakna
  Prirodna bambusova vlakna apsorbuju vlagu i održavaju prostor za spavanje suvim. Za volumen, u punjenje se dodaju napredna mikrovlakna, što osigurava dugotrajnu udobnost jastuka.
 3. Jezgro: mikrovlakna
  Jastuk je napunjen najfinijim silikonskim poliesterskim kuglicama. Dobra karakteristika takvih tekstilnih vlakana je njihovo jednostavno održavanje, a najkvalitetnija mikrovlakna čine površinu jastuka mekom i udobnom, a istovremeno pružaju adekvatnu potporu kičmi.

Idealan izbor za spavanje u svim položajima

Klasični dječiji jastuk pogodan je za sve položaje spavanja. To će omogućiti djetetu da spava na stomaku, leđima ili boku, a da pritom uvijek ima optimalnu potporu za glavu i pravilno držanje tijela.
Idealan izbor za spavanje u svim položajima
Mogućnost individualnog podešavanja visine i tvrdoće za potpunu udobnost za vaše dijete

Mogućnost individualnog podešavanja visine i tvrdoće za potpunu udobnost za vaše dijete

Jastuk je posebno prilagođen djeci, jer omogućava pravilan položaj tijela. Podesiv je po visini i tvrdoći, prilagođavajući se veličini ramena i glave djeteta. Ovakav način podešavanja visine i tvrdoće je izuzetno praktičan zbog brzog rasta djece, kad im se potrebe naglo mijenjaju. Jednostavan rajsferšlus koji je diskretno ušiven na rubu jastuka, olakšava uklanjanje i dodavanje punjenja.

Navlaka od 100 % nebijeljenog pamuka sa bambusovim vlaknima za dodatnu svježinu i čistiju okolinu za spavanje

Navlaka jastuka je izrađena od 100 % nebijeljenog pamuka, što znači da je vaša koža u kontaktu sa prirodnim materijalima. Za još bolje okruženje za spavanje, navlaci su dodata bambusova vlakna, koja imaju odličan kapacitet apsorpcije vlage, 3-4 puta veći od pamuka. Jastuk je takođe pogodan za sve koji se znoje dok spavaju, jer kombinacija prirodnih materijala stvara suvo i svježe okruženje za spavanje.
Navlaka od 100 % nebijeljenog pamuka sa bambusovim vlaknima za dodatnu svježinu i čistiju okolinu za spavanje
Silikonske kuglice za optimalnu tvrdoću jastuka

Silikonske kuglice za optimalnu tvrdoću jastuka

Silikonske poliesterske kuglice u punjenju jastuka su izuzetno fleksibilne, što znači da se jastuk brzo vraća u prvobitni oblik. To jastuk čini malo čvršćim, sa više volumena, a višak vlage oslobođen preko noći, će ispariti tokom spavanja.

Periv jastuk za svježinu i čistoću

Jastuk se može u potpunosti prati na 60 °C kako bi se održao najviši nivo čistoće i higijene. Jastuk je zato pogodan i za najosjetljivije osobe, sklone alergijama i astmatičare. Nakon pranja jastuk dobro protresite, postavite na ravnoj podlozi i temeljno osušite.
Periv jastuk za svježinu i čistoću
Zašto kupiti
 • Klasični jastuk pogodan za nemirno dječije spavanje na stomaku, leđima ili boku, sa optimalnom potporom za glavu i pravilan položaj tijela.
 • Individualno podesiva visina i tvrdoća jastuka što jastuk čini pogodnim za najmlađu i nešto stariju decu.
 • Koža djeteta će biti u kontaktu sa 100 % prirodnim materijalima, tako da je jastuk pogodan za djecu koja imaju problema sa kožom.
 • Zbog prirodnog bambusa u navlaci, jastuk je izuzetno prozračan, pogodan za sve one koji se prekomjerno znoje tokom spavanja i vole da spavaju u konstantno svježem i prozračnom okruženju za spavanje.
 • Jastuk se u cjelosti može prati na 60 °C, tako da je pogodan za osjetljivu dječiju kožu, sklonu alergijama i astmatičare.
Održavanje

Jastuk se u cjelosti može prati na 60 °C.

Specifikacija
 • Oblik: klasični jastuk.
 • Tkanina navlake: 100 % nebijeljeni pamuk..
 • Punjenje navlake: 80 % bambusova vlakna (viskoza), 20 % mikrovlakna.
 • Jezgro: 100 % mikrovlakna u obliku silikonskih kuglica.
 • Podesivo punjenje: da.
 • Periv: da, u cjelosti na 60 °C.
 • Primjeren za mašinu za sušenje: da.
 • Primjeren za osobe sklone alergijama: da.
 • OEKO-TEX sertifikat: da, Standard 100.
 • Dimenzija: 40 x 60 x 12 cm.
 • Garancija: 2 godine.