Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Vitapur Jastuk anatomski svileni Vitapur Royal Sleep David - viši

Za kraljevsku udobnost i spavanje pobrinuće se nova linija proizvoda za spavanje Royal Sleep. Svileni jastuk će svojom udobnošću i mekoćom oduševiti i najzahtevnije korisnike. Izuzetna elastičnost svilenih niti za divne svilene snove.
Za kraljevsku udobnost i spavanje pobrinuće se nova linija proizvoda za spavanje Royal Sleep. Svileni jastuk će svojom udobnošću i mekoćom oduševiti i najzahtevnije korisnike. Izuzetna elastičnost svilenih niti za divne svilene snove.
Od
Redovna cijena: 49,90 €
24,95 € -50%

* obvezna polja

Jastuk anatomski svileni Vitapur Royal Sleep David - viši
-50% 49,90 € 24,95 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Anatomski oblik jastuka je idealan za osobe širih ramena, koje pretežno spavaju na boku ili leđima.  Punjenje navlake od prirodne svile, koja ima odličnu osobinu termoreglacije i spoljašnja pamučna tkanina - za kraljevsko spavanje. Spoljašnja pamučna tkanina sa prestižnim žakadnim uzorkom i zlatnim rubom odlično dopunjava liniju kraljevskih proizvoda. Odličan poklon za mlade bračne parove i važne datume.

Anatomski oblikovan jastuk, mekši i viši

Anatomski oblik jastuka je primjeren za osobe širih ramena, koje pretežno spavaju na boku ili leđima

Svila – koži prijatan prirodni materijal

Prirodna svila je odličan regulator temperature. Vaše tijelo održava hladnim dok je napolju vruće, a lagano ga zagrijava kad je napolju hladno. Na taj način na spavanje idete u uslovima optimalne temperature. Ovo svojstvo svile omogućava da isti pokrivač koristite tokom cijele godine. Za punjenje pokrivača smo koristii najbolju mulberry svilu, koja će vas odvesti do kraljevskog ugođaja tokom spavanja.

Kombinacija svile i kvalitetnih mikrovlakana u punjenju: za veću voluminoznost

Kombinacija kvalitetnih mikrovlakana i prirodnih materijala (svila) ima brojne prednosti. Kada bi se koristila samo svila, proizvod bi brzo izgubio svoj volumen. Elastična i kvalitetna mikovlakna u punjenju, u kombinaciji sa svilom, obezbjeđuju izuzetnu mekoću, prilagodljivost i veći volumen jastuka. Takođe, ova kombinacija materijala dozvoljava jednostavnije održavanje jastuka - pranjem u veš mašini, smanjuju se troškovi nošenja svilenih jastuka na hemijsko čišćenje a higijenu podiže na viši nivo.

Tkanina navlake od 100% pamuka

Tkanina je izrađena od najboljeg, gusto tkanog prirodnog pamuka. Pamuk je daleko prozračeniji od drugih materijala, a pored toga i izuzetno prijatan na dodir. Koža ga obožava! Jastuk je odličan izbor za osobe sa osjetljivom kožom.

Žakardni detalji i zlatan rub za prestižan izgled

Jastuk je ukrašen predivnim žakard detaljima i zlatnim rubom, što mu daje prestižan i luksuzan izgled.  Prednost žakardnog tkanja je u tome da su proizvodi tkani od jednobojnih vlakana koja nisu dodatno bojena. Tako je "dezen" nenametljiv, vidlijiv tek prelamanjem sunčeve svjetlosti po njegovoj površini. Odličan poklon za mlade bračne parove ili važne datume.Održavanje

Jastuk u cjelini periv na 30°C.

Dodatne informacije

Sastav
Tkanina: 100% pamuk Punjenje: spoljašnji sloj: 80% svila, 20% poliester, unutrašnji dio (jezgro): 100% poliester.
Glavne prednosti
  • Anatomski oblikovan jastuk
  • Viša verzija klasičnog jastuka: posebno preporučljiv za spavanje na boku.
  • Svila je izuzetno prozračen prirodni materijal: diše sa vama i ima sposobnost regulisanja temperature; primerena i za osobe kojima je uvek toplo
  • Koža je tokom spavanja u dodiru sa 100% prirodnim tkaninama
  • Izuzetno mekan jastk: za sve ljubitelje mekanih jastuka
  • Punilo nalake od najbolje priodne svile, za kraljevsko spavanje
  • Pamučna tkanina sa žakardnim uzorkom i zlatnim rubom: za bezvemenu eleganciju
  • U celini periv na 30°C
  • Dimenzija: 50x70 cm

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Svila

Prestižan prirodni materijal, koji vas hladi kada vam je vruće i grije kada vam je hladno.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk je vrlo bitan. Vodič za pravilan izbor jastuka će vam biti od velike pomoći.

Za spavanje na boku i ledjima

Preporučuju se uglavnom proizvodi anatomskog oblika, nešto veći i visočiji.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod