Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Vitapur Jastuk svileni dečiji Vitapur Royal Sleep Mali Princ

Jastuk klasičnog oblika je primjeren za sve položaje spavanja. Tako će vaše dijete moći da spava na stomaku, leđima ili boku i, bez obzira na položaj spavanja, uvijek će imati optimalnu potporu za vrat i glavu, a tijelo će biti  u pravilnom položaju. Punjenje navlake od prirodne svile i spoljašnja pamučna tkanina za kraljevsko spavanje.
Jastuk klasičnog oblika je primjeren za sve položaje spavanja. Tako će vaše dijete moći da spava na stomaku, leđima ili boku i, bez obzira na položaj spavanja, uvijek će imati optimalnu potporu za vrat i glavu, a tijelo će biti u pravilnom položaju. Punjenje navlake od prirodne svile i spoljašnja pamučna tkanina za kraljevsko spavanje.
Od
Redovna cijena: 34,90 €
17,45 € -50%

* obvezna polja

Jastuk svileni dečiji Vitapur Royal Sleep Mali Princ
-50% 34,90 € 17,45 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Jastuk klasičnog oblika je primjeren za sve položaje spavanja. Tako će vaše dijete moći da spava na stomaku, leđima ili boku i, bez obzira na položaj spavanja, uvijek će imati optimalnu potporu za vrat i glavu, a tijelo će biti  u pravilnom položaju. Punjenje navlake od prirodne svile i spoljašnja pamučna tkanina za kraljevsko spavanje.

Svila – koži prijatan prirodni materijal

Prirodna svila je odličan regulator temperature. Vaše tijelo održava hladnim dok je napolju vruće, a lagano ga zagrijava kad je napolju hadno. Na taj način na spavanje idete u uslovima optimalne temperature. Ovo svojstvo svile omogućava da isti pokrivač koristite tokom cijele godine. Za punjenje pokrivača smo koristii najbolju mulberrysvilu, koja će vas odvesti do kraljevskog ugođaja tokom spavanja.

Kombinacija svile i kvalitetnih mikrovlakana u punjenju: za veću voluminoznost

Kombinacija kvalitetnih mikrovlakana i prirodnih materijala (svila) ima brojne prednosti. Kada bi se koristila samo svila, proizvod bi brzo izgubio svoj volumen. Elastična i kvalitetna mikovlakna u punjenju, u kombinaciji sa svilom, obezbjeđuju izuzetnu mekoću, prilagodljivost i veći volumen jastuka.. Takođe, ova kombinacija materijala dozvoljava jednostavnije održavanje jastuka - pranjem u veš mašini, smanjuju se troškovi nošenja svilenih jastuka na hemijsko čišćenje a higijenu podiže na viši nivo.

Tkanina navlake od 100% pamuka

Tkanina je izrađena od najboljeg, gusto tkanog prirodnog pamuka. Pamuk je daleko prozračeniji od drugih materijala, a pored toga i izuzetno prijatan na dodir. Koža ga obožava! Jastuk je odličan izbor za nježnu i osjetljivu dečiju kožu.

Žakardni detalji i zlatan rub za prestižan izgled

Klasičan jastuk je ukrašen pedivnim žakard detaljima i zlatnim rubom, što mu daje prestižan i luksuzan izgled.  Prednost žakardnog tkanja je u tome da su proizvodi tkani od jednobojnih vlakana koje nisu dodatno bojena. Tako je "dezen" nenametljiv, vidlijiv tek prelamanjem sunčeve svjetlosti po njegovoj površini. Odlučan poklon za mlade bračne parove ili važne datume.Održavanje

Jastuk u celini periv na 30°C.

Dodatne informacije

Sastav
Tkanina: 100% pamuk. Punjenje: spoljašnji sloj: 80% svila, 20% poliester, unutrašnji dio (jezgro): 100% poliester.
Glavne prednosti
  • Jastuk klasičnog oblika: za spavanje u svim položajima
  • Posebno dizajniran za dečiju fizionomiju: za pravilan položaj vrata i kičme
  • Svila je izuzetno prozračen prirodni materijal: "diše" i odlično reguliše temperaturu
  • Koža je tokom spavanja u dodiru sa 100% prirodnim tkaninama
  • Savršeno mekan jastuk
  • Punjenje navlake od najbolje prirodne svile za kraljevsko spavanje
  • Pamučna tkanina sa žakardnim uzorkom i zlatnim rubom in zlatim robom za eleganciju
  • U celosti periv na 30°C
  • Dimenzija: 40x60 cm

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Svila

Prestižan prirodni materijal, koji vas hladi kada vam je vruće i grije kada vam je hladno.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk je vrlo bitan. Vodič za pravilan izbor jastuka će vam biti od velike pomoći.

Za sve položaje spavanja

Proizvod je pogodan za sve one koji spavaju u različitim položajima. Optimalna potpora tijelu za spavanje na stomaku, boku ili ledjima.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod