Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Vitapur Family Jorgan Kamilica 4 sezone

Set 2 pokrivača za sva godišnja doba.
Set 2 pokrivača za sva godišnja doba.
Od
Redovna cijena: 79,90 €
39,95 € -50%

* obvezna polja

Jorgan Kamilica 4 sezone
-50% 79,90 € 39,95 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Set dva pokrivača za udobnost tokom cijele godine

Set Kamilica 4 sezone je sastavljen od dva pokrivača, koji pružaju čak tri praktične kombinacije za potpunu udobnost. Lakši, laganiji pokrivač idealan je za ljetnje mjesece. Kompaktniji, bogatije punjen pokrivač primjeren za prelazna godišnja doba. Oba pokrivača zajedno će vas u zimskim mjesecima uljuljati u udoban san i prijatno vas grijati čak i u najhladnijim mjesecima. Pokrivač vrlo brzo možete odvojiti i spojiti pomoću diskretno sakrivenih dugmića, brzo lako i jednostavno.

Izuzetna prozračenost pravi je odgovor za neprijatno znojenje

Pokrivači Kamilica 4 sezone odličan su izbor za sve, koji se prekomjerno znoje. Poseban Airmesh Clima klimatski modul sastoji se od napredne 2d airmesh tkanine i efikasno izvlači vlagu te osigurava stalnu svježinu i suvu okolinu za spavanje. Zbog odličnog isparavanja vlage i optimalne cirkulacije vazduha, pokrivač kamilica 4 sezone pruža prijatno okruženje za spavanje i sprječava nezgodno i neprijatno znojenje.

Više volumena i mekoće

Pokrivač je ispunjen naprednim climafill poliester vlaknima koja svojom savremenom strukturom stvaraju stotine prozračenih odeljaka. Isti povećavaju volumen pokrivača te ga tako čine još raskošnijim i mekšim. Pokrivač će vas uljuljati u miran i udoban san te vas maziti svaki dan, tokom cijele godine.

Esencija kamilice iz domaćeg vrta

Tkanina pokrivača obogaćena je esencijom kamilice, koja je poznata po svojim brojnim pozitivnim ljekovitim svojstvima. Miris kamilice ispuniće vas osjećajem veselja, radosti, optimizma i opustiti vas. Kamilica, ljudima već vjekovima poznata kao odlična ljekovita biljka, smiruje probavni sistem, efikasno ublažava nesanicu i smanjuje stres. Ima antiseptička, protivupalna, antihiperglikemijska i antigenotoksična svojstva. 

Unaprijeđena tehnologija sa mikrokapsulama

Moderna tehnologija koja se temelji na mikrokapsulama donosi brži i dublji san zahvaljujući tretmanu aromaterapije. Eterično ulje kamilice se nalazi u mikrokapsulama i oslobađa se u kontaktu sa tijelom, a miris kamilice se lagano širi vazduhom. To stvara savršen i opuštajući efekat.Održavanje

Perivi pokrivači za još više čistoće

Oba pokrivača iz seta Kamilica 4 sezone mogu se prati u mašini na 60°C, čime je održavanje čistoće zadržano na najvišem nivou tokom cijele godine. Pokrivače takođe možete osušiti u mašini za sušenje. Na ovaj način vam je uvijek zagarantovana svježina.

Dodatne informacije

Sastav

Gornja tkanina: 100% poliester (mikrovlakna)

Donja tkanina: 100% poliester (2d airmesh)

Punjenje: 100% poliester (Climafill), pokrivač 1 (150 g/m2), pokrivač 2 (250 g/m2)

Glavne prednosti
  • Set je sastavljen od dva pokrivača, koji pružaju čak tri praktične kombinacije za potpunu udobnost.
  • Lakši, laganiji pokrivač idealan je za ljetnje mjesece.
  • Kompaktniji, bogatije punjen pokrivač primjeren za prelazna godišnja doba.
  • Oba pokrivača zajedno će vas u zimskim mjesecima uljuljati u udoban san i prijatno vas grijati čak i u najhladnijim mjesecima.
  • Od AIRMESH Clima klimatskog modula, koji posebnom  airmesh prozračenom tkaninom brine za odličnu prozračenost i isparavanje vlage i sprječava znojenje.
  • Punjeni su poliesterskim vlaknima climafill, koja povećavaju volumen pokrivača i čine ga raskošnijim i mekanijim.
  • Mikrokapsule tkanine pažljivo su impregnirane eteričnim uljem kamilice, koja je već vjekovima izuzetno cjenjena ljekovita biljka.

Razlozi za kupovinu

Esencija kamilice

Esencija kamilice je poznata po brojnim pozitivnim osobinama. Ima blagotvoran učinak na sva čula i pruža osjećaj radosti i topline.

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Perivo na 60 °C

Proizvodi su perivi što obezbjedjuje konstantno održavanje čistoće i higijene na najvišem nivou.

Primjereno za osobe sklone alergijama

Proizvod je u cjelosti periv na 60 stepeni i tako primjeren za sve sklone alergijama. Održavajte higijenu na najvišem nivou.

Vodič za odabir pokrivača / jorgana

Ukoliko se odlučujete izmedju različitih pokrivača i niste sigurni koji odabrati, pripremili smo vam jednostavan vodič koji će vam olakšati izbor.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod