Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Vitapur Family Jorgan Kamilica AirFlow

Jorgan sa esencijom kamilice – za optimalno korišćenje tokom cijele godine.

Jorgan sa esencijom kamilice – za optimalno korišćenje tokom cijele godine.

Od
Redovna cijena: 44,90 €
22,45 € -50%

* obvezna polja

Jorgan Kamilica AirFlow
-50% 44,90 € 22,45 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Jorgan za optimalno korišćenje tokom cijele godine

Bogato ispunjen jorgan Kamilica AirFlow će vas razmaziti udobnošću i mekoćom tokom cijele godine, jer je napravljen tako da vam bez obzira na godišnje doba i temperaturu uvijek obezbjeđuje optimalnu toplotu i svježinu. U ljetnjim mjesecima djeluje lako i svježe, a u hladnije doba godine vas grije.

Esencija kamilice za prijatno osjećanje

Tkanina pokrivača kamilica AirFlow je obogaćena esencijom kamilice koja je vjekovima poznata kao izuzetno ljekovita biljka. Kamilica smiruje sistem za probavu i efikasno ublažava nesanicu i smanjuje stres. Ima antiseptička, protivupalna, antihiperglikemijska i antigenotoksična svojstva. Kamilica se zbog svog ublažavajućeg i protivupalnog efekta često koristi u kozmetici.

Napredna tehnologija s mikrokapsulama

Moderna tehnologija koja se zasniva na mikrokapsulama, donosi brži i dublji san zahvaljujući tretmanu aromaterapije. Eterično ulje kamilice se nalazi u mikrokapsulama i oslobađa se u kontaktu sa tijelom, a miris kamilice se neprestano širi vazduhom. To omogućava potpun i opuštajući efekat.

Poseban klimatski modul za savršenu svježinu

Jorgan Kamilica AirFlow je dizajniran tako da obezbijedi suvu i svježu okolinu za spavanje svakog dana u godini. Poseban Airmesh Clima klimatski modul, napravljen od unaprijeđene 2d airmesh tkanine, omogućava efikasno razdvajanje vlage i obezbjeđuje konstantnu svježinu i suvo okruženje. Zbog odličnog isparavanja vlage i optimalne cirkulacije vazduha, pokrivač Kamilica AirFlow obezbjeđuje prijatno okruženje za spavanje i pomaže u sprječavanju neprijatnog i neugodnog znojenja. Tako dizajniran prekrivač je udobniji za spavanje i pruža veću higijenu nego obični pokrivači.

Veća zapremina i mekoća

Jorgan je ispunjen unaprijeđenim Climafill poliesterskim vlaknima, koja u svojoj modernoj strukturi stvaraju na stotine vazdušnih pregrada te je na taj način povećana zapremina pokrivača.

Periv pokrivač za savršenu svježinu

Jorgan Kamilica AirFlow je periv u mašini za pranje veša (na 60 °C), što omogućava održavanje čistoće na najvišem nivou tokom cijele godine. Time ćete efikasno ukloniti prašinu, grinje i prljavštinu.Održavanje

Jorgan Kamilica AirFlow je periv u mašini za pranje veša (na 60 °C)

Dodatne informacije

Sastav

Površinska tkanina: 100% poliester (mikrovlakna)

Donja tkanina: 100% poliester (2d airmesh)

Punjenje: 100% poliester (Climafill), 300 g/m2

Glavne prednosti
  • Jorgan za optimalno korišćenje tokom cijele godine.
  • Mikrokapsule tkanine su pažljivo ispunjene esencijalnim uljem kamilice koja je poznata po svojim brojnim pozitivnom svojstvima, a njen prijatan miris smiruje i ispunjava radošću i optimizmom.
  • Zbog odličnog isparavanja vlage i optimalne cirkulacije vazduha, obezbjeđuje prijatnu okolinu za spavanje i pomaže u sprječavanju prekomjernog znojenja.
  • Ispunjen je naprednim Climafill poliesterskim vlaknima, koja povećavaju zapreminu prekrivača i tako ga čine još raskošnijim i mekšim.
  • Prekrivač Kamilca AirFlow je periv u mašini za pranje veša (na 60 °C).

Razlozi za kupovinu

Esencija kamilice

Esencija kamilice je poznata po brojnim pozitivnim osobinama. Ima blagotvoran učinak na sva čula i pruža osjećaj radosti i topline.

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Perivo na 60 °C

Proizvodi su perivi što obezbjedjuje konstantno održavanje čistoće i higijene na najvišem nivou.

Primjereno za osobe sklone alergijama

Proizvod je u cjelosti periv na 60 stepeni i tako primjeren za sve sklone alergijama. Održavajte higijenu na najvišem nivou.

Vodič za odabir pokrivača / jorgana

Ukoliko se odlučujete izmedju različitih pokrivača i niste sigurni koji odabrati, pripremili smo vam jednostavan vodič koji će vam olakšati izbor.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod