Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Kvikk Mop za čišćenje poda Scandinavia Kvikk – plavi

Uz naprednu mikrofiber tehnologiju uklonićete do 90% bakterija koristeći samo vodu. Drška se može produžiti do 160 cm. Krpa je čvrsto montirana, jednostavno se skida i postavlja. Pogodan je za čišćenje svih vrsta podova. Plava boja.
Uz naprednu mikrofiber tehnologiju uklonićete do 90% bakterija koristeći samo vodu. Drška se može produžiti do 160 cm. Krpa je čvrsto montirana, jednostavno se skida i postavlja. Pogodan je za čišćenje svih vrsta podova. Plava boja.
Od
Redovna cijena: 29,90 €
14,95 € -50%

* obvezna polja

Mop za čišćenje poda Scandinavia Kvikk – plavi
-50% 29,90 € 14,95 €
Nema na zalihi Izabrani proizvod trenutno nije dostupan. Proverite u našim prodavnicama ili pogledajte naše prodavnice.

Opis

Brzo, jednostavno i samo uz upotrebu vode, očistite i usijajte podove u vašem domu. Smanjujete upotrebu sredstava za čišćenje i tako štitite svoje zdravlje od toksina.

Do 90% manje bakterija koristeći samo vodu

Napredna mikrofiber tehnologija, pruža odlične rezultate čišćenja bez sredstava za čišćenje. Mikrofiber vlakna su izuzetno gusta. Zbog svoje ekstremno male veličine, dublje ulaze u pukotine nego drugi materijali i tako odstranjuje većinu bakterija i sitnih čestica prljavštine. Mogu se koristiti na svim podnim površinama.

Čistite brže i lakše

Mop za čišćenje Kvikk je izrađen od lagane i izdržljive legure aluminijuma. Glava mopa sa krpom se rotira 360°, tako da možete doprijeti do svih uglova kuće. Krpu uklonite jednim potezom, jer je pričvršćena sa trakom, koja pruža brzu i jednostavnu instalaciju.

Zdravo čišćenje bez toksina

Korišćenje sredstva za čišćenje može štetiti vašem zdravlju. Zahvaljujući mikrofiber tehnologiji, postižete identične rezultate čišćenja sa manje napora i bez hemikalija. Smanjivanjem upotrebe sredstava, takođe čuvate i životnu sredinu.

Ponovna upotreba i izdržljivost krpe

Većina proizvođača opreme za čišćenje nudi samo krpe za jednokratnu upotrebu, što povećava troškove čišćenja i zagađivanje okoline. Mikrofiber krpa će biti savršeno čista nakon višestruke upotrebe. Nakon čišćenja samo je isperite pod toplom vodom ili operite u mašini za pranje veša.Održavanje

Krpa se skida i pere na 40 °C.

Dodatne informacije

Sastav
Aluminijum, TPR, ABS, poliester.
Glavne prednosti
  • Mikrovlakna: uklanja do 90% bakterija koristeći samo vodu, bez upotrebe sredstava za čišćenje.
  • Za sve vrste podnih površina: profesionalni sjaj i besprekorna čistoća na svim podnim površinama.
  • Izuzetno lagan: ručica od lagane i izdržljive legure aluminijuma.
  • Ergonomska mekana plastična ručka (TPR) za lakšu upotrebu.
  • Podesiva drška: može se produžiti do 160 cm.
  • 360° rotirajuća glava mopa: okreće se ka svim uglovima.
  • Montiranje krpe sa jednim izvlačenjem.
  • Boja: plava.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod