Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Rosmarino Pekač Baker Golden Crisper s mrežicom

Pekač Baker Golden Crisper namijenjen je za pečenje mesa, krompira i drugih namirnica po želji. Efekt vrućeg kamena omogućava prirodan način pripreme hrane. Pekač dimenzija 33x25 cm.
Pekač Baker Golden Crisper namijenjen je za pečenje mesa, krompira i drugih namirnica po želji. Efekt vrućeg kamena omogućava prirodan način pripreme hrane. Pekač dimenzija 33x25 cm.
Od
Redovna cijena: 29,98 €
14,99 € -50%

* obvezna polja

Pekač Baker Golden Crisper s mrežicom
-50% 29,98 € 14,99 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Pekač Golden Crisper je pekač modernog dizajna s posebnim neprijanjajućim mineralnim premazom, izvrstan je za pripremu raznih namirnica. Uz dodani mrežasti umetak, idealan je za pečenje mesa i krompirića.

Moderna tehnologija s efektom vrućeg kamena

Pekač Golden Crisper s efektom »vrućeg kamena« donosi revolucionaran pristup u kuvanju. Moderna tehnologija do savršenstva nadograđuje jedan od najstarijih i najboljih pristupa u načinima pripreme hrane – na kamenu. Posude s efektom »vrućeg kamena« omogućavaju prirodan način kuvanja i pečenja, kojeg ste mogli samo zamisliti u domaćoj kuhinji!

Pekač za hrskavo pečenje

Pekač za pripremu hrane u pećnici. Prednost pekača je jednolična cirkulacija zraka pa se hrana ne treba okretati tokom pečenja. Hrana dobija punu hrskavu strukturu i zlatno pečenu boju, bez viška masti.

Za pripremu hrskavih krompirića i mesa: pečenje uz minimalnu količinu masnoće

Priprema hrane s pekačem je jednostavna, jer se hrana ne prima tokom pečenja. Neprijanjajući i izdržljiv mineralni premaz omogućava prženje bez dodatne masnoće, što je zdrav i jednostavan način pripreme jela. Pripremite meso i prilog na različite načine.

Posuda za pečenje 2 u 1: ladica i mrežica za pečenje

Posuda za pečenje ima ladicu i poseban mrežasti umetak gdje možete postaviti željenu hranu. U donjem dijelu ladice za pečenje možete koristiti sami kuvati šta želite.

Pekač s oznakom PFOA FREE

Premaz pekača Rosmarino Baker Golden Crisper ne sadrži štetne materije kao što su olovo i kadmij, ne sadrži perfluorooktanoidne kiseline koji se koriste od strane nekih proizvođača za proizvodnju premaza u teflonskim tavama. Takve kiseline ako se pogrešno koriste mogu biti jako štetne.Održavanje

Pekač Rosmarino Golden Crisper je jednostavan za čišćenje. Možete ga prati u mašini posuđa.

Dodatne informacije

Sastav
karbonski čelik, nerđajući čelik, neprijanjajući premaz
Glavne prednosti
  • Neprijanjajući mineralni premaz.
  • Posuda za savršeno pečenje.
  • Izvrsna raspodjela toplote.
  • Bez potrebe okretanja hrane.
  • Izuzetno otporan na visoke temperature.
  • Bez PFOA: bez štetnih učinaka na zdravlje.
  • Jednostavno čišćenje: čak i u mašini za pranje posuđa.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod