Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Rosmarino Pekač za muffine 2 Rosmarino Baker Gold

Pekač Rosmarino Baker Gold namijenjen je za pripremanje domaćih muffina. Efekat vrućeg kamena omogućava prirodan način pripreme kolača. Za 12 muffina. Pekač dimenzija 40,5 x 26,5 x 3 cm.
Pekač Rosmarino Baker Gold namijenjen je za pripremanje domaćih muffina. Efekat vrućeg kamena omogućava prirodan način pripreme kolača. Za 12 muffina. Pekač dimenzija 40,5 x 26,5 x 3 cm.
Od
Redovna cijena: 14,98 €
7,49 € -50%

* obvezna polja

Pekač za muffine 2 Rosmarino Baker Gold
-50% 14,98 € 7,49 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Pekač Rosmarino Baker Golden modernog je dizajna s posebnim neprijanjajućim mineralnim premazom, idealan za pripremu ukusnih, domaćih muffina.

Moderna tehnologija s efektom vrućeg kamena

Pekač za muffine Rosmarino Baker Golden s efektom »vrućeg kamena« donosi revolucionaran pristup u kuvanju. Moderna tehnologija do savršenstva nadograđuje jedan od najstarijih i najboljih pristupa u pripremi hrane – na kamenu. Posude s efektom »vrućeg kamena« omogućavaju prirodan način kuvanja i pečenja koji ste mogli samo zamisliti u domaćoj kuhinji!

Za 12 ukusnih muffina: priprema uz minimalnu količinu masnoće

Priprema muffina s pekačem Baker Golden je jednostavna, muffini se ne lijepe za površinu pekača. Neprijanjajući i izdržljivi mineralni premaz napravljen je najmodernijim tehnološkim postupkom koji omogućava pripremu hrane bez dodanih masnoća, što je zdrav i jednostavan način pripreme jela. U pekaču možete pripremiti 12 muffina.

Pekač s oznakom PFOA FREE

Premaz pekača Rosmarino Baker Golden ne sadrži štetne materije kao što su olovo i kadmij, ne sadrži perfluorooktanoidne kiseline koji se koriste od strane nekih proizvođača za proizvodnju premaza u teflonskim tavama. Takve kiseline ako se pogrešno koriste mogu biti jako štetne.Održavanje

Pekač Rosmarino Baker Golden je jednostavan za čišćenje. Možete ga prati u mašini posuđa.

Dodatne informacije

Sastav
karbonski čelik, nerđajući čelik, neprijanjajući premaz.
Glavne prednosti
  • Neprijanjajući mineralni premaz.
  • Izvrsna raspodjela toplote: čak i brže pečenje.
  • Za pripremu 12 muffina.
  • Izuzetno otporan na visoke temperature.
  • Bez PFOA: bez štetnih učinaka na zdravlje.
  • Jednostavno čišćenje: čak i u stroju za pranje posuđa.
  • Dimenzije: 40,5x26,5x3 cm.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod