Besplatna dostava >> za sve kupovine preko 20€ << Iskoristi odmah >>

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu
Prenosni roštilj (prečnik 36 cm) izrađen je od čvrstog čelika. Posuda i poklopac izrađeni su od 0,8 mm debelog čelika i premazani kvalitetnim emajlom, otpornim na visoke temperature.

Rosmarino Prenosni roštilj Rosmarino Blacksmith's 36

Prenosni roštilj (prečnik 36 cm) izrađen je od čvrstog čelika. Posuda i poklopac izrađeni su od 0,8 mm debelog čelika i premazani kvalitetnim emajlom, otpornim na visoke temperature.
Od
Redovna cijena: 199,90 €
99,95 € -50%

* obvezna polja

Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Prenosni roštilj će upotpuniti svaki piknik i oduševiti sve gurmane koji znaju kako se ukusna hrana priprema na uglju.

Čvrsti čelik za dug vijek trajanja

Prenosni roštilj izrađen je od čvrstog i visokokvalitetnog čelika. Posuda i poklopac premazani su emajlom, što mu daje još bolje karakteristike u pripremi namirnica i dugovječnosti roštilja.

Prednosti okruglog roštilja

Posebnost okruglog roštilja je poklopac koji omogućava protok vazuha. Rupe u poklopcu osiguravaju da se vatra ne ugasi i da vazduh ravnomjerno cirkuliše kroz roštilj. Hrana je dobro pečena sa svih strana, a može se peći i bez poklopca.

Točkovi i ručke za jednostavnu upotrebu

Roštilj ima dva točka kako biste ga mogli lakše prenijeti gdje želite. Ručke takođe doprinose jednostavnosti upotrebe.Održavanje

Čišćenje je jednostavno jer se može skinuti površina za kuvanje, kao i posuda za pepeo. Zbog emajlirane površine roštilja može se jednostavno čistiti deterdžentom i sunđerom.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Posuda i poklopac izrađeni su od 0,8 mm debelog čelika, premazani kvalitetnim emajlom za odličnu pripremu namirnica i dugotrajnost roštilja. Dva podesiva vazdušna ventila: optimalna cirkulacija vazduha i regulacija toplote i „smoker“ način pečenja.
  • Visokokvalitetni kromirani roštilj za pečenje raznih namirnica.
  • Visokokvalitetne ručke su otporne na sve vremenske prilike.
  • Sa dva točka i ručkama za jednostavniji prenos.
  • Prečnik rešetke: 36 cm.
  • Dimenzije: 48x29,5x48 cm.
  • Težina: 8 kg.
  • Boja: crna.
  • Garancija: 1 godina.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.