Vitapurovi ljetni sezonski popusti! + POKLON iznad 39,90 € Iskoristi odmah >>

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu
Prenosni roštilj (prečnik 36 cm) izrađen je od čvrstog čelika. Posuda i poklopac izrađeni su od 0,8 mm debelog čelika i premazani kvalitetnim emajlom, otpornim na visoke temperature.

Rosmarino Prenosni roštilj Rosmarino Blacksmith's 36

Prenosni roštilj (prečnik 36 cm) izrađen je od čvrstog čelika. Posuda i poklopac izrađeni su od 0,8 mm debelog čelika i premazani kvalitetnim emajlom, otpornim na visoke temperature.
Od
Redovna cijena: 199,90 €
99,95 € -50%

* obvezna polja

Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Prenosni roštilj će upotpuniti svaki piknik i oduševiti sve gurmane koji znaju kako se ukusna hrana priprema na uglju.

Čvrsti čelik za dug vijek trajanja

Prenosni roštilj izrađen je od čvrstog i visokokvalitetnog čelika. Posuda i poklopac premazani su emajlom, što mu daje još bolje karakteristike u pripremi namirnica i dugovječnosti roštilja.

Prednosti okruglog roštilja

Posebnost okruglog roštilja je poklopac koji omogućava protok vazuha. Rupe u poklopcu osiguravaju da se vatra ne ugasi i da vazduh ravnomjerno cirkuliše kroz roštilj. Hrana je dobro pečena sa svih strana, a može se peći i bez poklopca.

Točkovi i ručke za jednostavnu upotrebu

Roštilj ima dva točka kako biste ga mogli lakše prenijeti gdje želite. Ručke takođe doprinose jednostavnosti upotrebe.Održavanje

Čišćenje je jednostavno jer se može skinuti površina za kuvanje, kao i posuda za pepeo. Zbog emajlirane površine roštilja može se jednostavno čistiti deterdžentom i sunđerom.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
 • Posuda i poklopac izrađeni su od 0,8 mm debelog čelika, premazani kvalitetnim emajlom za odličnu pripremu namirnica i dugotrajnost roštilja. Dva podesiva vazdušna ventila: optimalna cirkulacija vazduha i regulacija toplote i „smoker“ način pečenja.
 • Visokokvalitetni kromirani roštilj za pečenje raznih namirnica.
 • Visokokvalitetne ručke su otporne na sve vremenske prilike.
 • Sa dva točka i ručkama za jednostavniji prenos.
 • Prečnik rešetke: 36 cm.
 • Dimenzije: 48x29,5x48 cm.
 • Težina: 8 kg.
 • Boja: crna.
 • Garancija: 1 godina.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Recenzije

5.0
1 ocena
Dodaj ocenu
 • Jure M. , www.vitapur.si
  Odlična stvar za kućne izlete (Translated by Google)

  Odlična stvar. Jedino što traži vrijeme je montaža, ali isplati se. Ono što u uputama ne piše jeste da vam je za sklapanje potreban i ključ 10, 13 i 8 i poprečni odvijač.
  Roštilj je neophodan kako bi se pripremio roštilj za 10 minuta. Barem ovdje kod kuće, svi uvijek želimo da se brzo peče i ne morate čekati da ugljen bude prave temperature. - https://www.vitapur.com/kitchen/pripomocki/fireplace-for-charging-coal-smarino (Translated by Google)

  Super zadeva za domače piknike
  Super zadeva. Edino kar je zamudno je sestavljanje ampak je vredno. Kar v navodilih ne piše je edino to, da potrebuješ tudi ključ 10, 13 in 8 ter križni izvijač za sestavo.
  Obvezen pripomoček za to, da bo žar v 10 min pripravljen pa je kamin za žar. Vsaj pri nas doma si vsi vedno želimo, da je pečeno hitro in da ne rabiš čakat da bo oglje prave temperature. - https://www.vitapur.si/kuhinja/pripomocki/kamin-za-priziganje-oglja-rosmarino

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?