Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Rosmarino Rosmarino NUTRIBLADE Pro - siva

Moderan dizajn, idealna veličina i najbolje karakteristike za pripremu zdravih i ukusnih napitaka za doručak ili bilo koji obrok. Ekstraktor hrane NUTRIBLADE Pro će se pobrinuti da barem jednom dnevno obogatite vaše tijelo sa zdravim sastojcima.
Od
Redovna cijena: 79,90 €
39,95 € -50%

* obvezna polja

Rosmarino NUTRIBLADE Pro - siva
-50% 79,90 € 39,95 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Neka Rosmarino NUTRIBLADE Pro postane dio vaše svakodnevice. Iskoristite voće, povrće i ostalu hranu na najbolji mogući način. Odličan pomoćnik za sve koji traže individualan i jednostavan način pripremanja zdravih i hranjivih napitaka svaki dan.

Vrhunska tehnologija s kojom koristite ono najbolje od hrane: usitnjava, sjecka i miješa

Izvrstan ekstraktor hrane ima posebnu tehnologiju koja brzinom od 600 W i patentiranim rotacionim djelovanjem oštrica s čak 24 000 obrtaja u minuti, omogućava da se različite vrste hrane iskoriste na najbolji način. Ta posebna tehnologija rezanja razbija i drobi zamrznuto voće, orašaste plodove, svježe voće i povrće… temeljno usitnjava i sjemenke i koru u kojima se nalazi najviše hranjivih sastojaka. Mnogi hranjivi sastojci u hrani ne mogu se dobiti u sokovnicima ili običnim mikserom. S ekstraktorom NUTRIBLADE Pro se hrana potpuno razgradi čime se dobija i veća hranjiva vrijednost. Napravljen napitak će biti ukusniji, pjenastiji i kremastiji nego što bi bio s običnim mikserom.

Sklop 6 profesionalnih oštrica izuzetne oštrine

Vrlo oštre dvostruke oštrice omogućuju profesionalnu i potpunu ekstrakciju hrane. Rotaciono djelovanje oštrica povećava učinkovitost usitnjavanja, rezanja i drobljenja.

NUTRIBLADE Pro je primjeren za svakoga

Ekstraktor NUTRIBLADE Pro je primjeren i praktičan za svakoga i za sve trenutke dana. Posebno će impresionirati one koji žele jesti zdravo i živjeti bolji i zdraviji život, a sigurno neće ostaviti ravnodušnim ni ljubitelje slatkiša i raznih drugih pića po želji.

Šta je ekstraktor hrane i kako djeluje?

Odličan pomoćnik za sve koji traže individualan i jednostavan način pripremanja zdravih i hranjivih napitaka svaki dan. Posebna tehnologija s brzinom od 600 W i patentiranim rotacionim djelovanjem oštrica s čak 24 000 obrtaja u minuti, omogućava da se različite vrste hrane iskoriste na najbolji način. Ekstrakt, razgrađuje hranu u cijelosti i iz nje izvlači sve hranjive sastojke. Upravo zbog ove karakteristike, napitak napravljen u NUTRIBLADE Pro je pjenast i kremast.

SmartOneTouch: gumb za pokretanje i završetak

NUTRIBLADE Pro ima pametni gumb SmartOneTouch. Postavke su unaprijed programirane. Sve, što morate učiniti je, pritisnuti gumb i pričekati. Program će sam završiti.

Ukusan napitak bilo gdje

NUTRIBLADE pro ima priložen poklopac primjeren za putovanja, kojeg namjestite na posudu i uživate u napitku gdje god se nalazili. Zdrav napitak na poslu, školi ili prilikom vježbanja.

Važno: Uvijek dodajte odgovarajuću količinu vode. Miješanje bez odgovarajuće količine vode ne daje optimalne rezultate. Ne miješajte vrelu hranu i tečnost.Održavanje

Kućište motora se ne smije potapati u vodi ili u bilo kojoj drugoj tečnosti. Čistite ga s vlažnom krpom i obrišite ga tako da bude potpuno suv. Posude možete oprati ručno uz pomoć deterdženta, a možete ih oprati i u mašini za posuđe. Budite oprezni u rukovanju s oštricama, jer su iste vrlo oštre.

Dodatne informacije

Sastav
ABS i PC plastika, nerđajući čelik, silikon.
Glavne prednosti
 • Odličan ekstraktor hrane: usitnjuje, sjecka, miješa i razgrađuje hranu.
 • Set od 6 profesionalnih i sklopivih rezača.
 • Jednostavna upotreba: bez prljavštine.
 • Idealna veličina: za svaki kutak kuhinje.
 • Bez BPA: nema štetnih supstanci.
 • Otporan i izdržljiv materijal.
 • Dugme SmartOneTouch: nakon paljenja, postavke su unaprijed programirane – program će sam završiti.
 • Posudice: kapaciteta 700 ml.
 • Uz ekstraktor hrane priložen je i poklopac.
 • Brzina od 600 W, obrtaji 220–240 V, frekvencija 50/60 Hz.
 • Usisne pločice: osiguravaju veću stabilnost.
 • Brine za zdrav način života: iz hrane izvlači sve hranjive materije.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod