Rosmarino Set 2 pekača Rosmarino Baker Gold

Set 2 pekača Rosmarino Baker Gold s posebnim dizajnom namijenjen je pripremi raznih vrsta hrane. Efekat vrućeg kamena omogućava pripremu hrane na, prije svega, prirodan način. 2 pekača dimenzija 30 x 20 x 5 cm i 32 x 22 x 5,5 cm. Pročitaj više »
Od

Redovna cijena: 29,90 €

11,96 €

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Set 2 pekača Rosmarino Baker Gold

Veliki sezonski popusti do -70%

 

Opis

Pekači Baker Gold su modernog dizajna, s neprijanjajućim mineralnim premazom koji je izvrstan za pripremu raznih namirnica.

Moderna tehnologija »hot stone«, efekat »vrućeg kamena«

Pekači s efektom »vrućeg kamena« donose revolucionaran pristup u kuvanju.Moderna tehnologija do savršenstva nadograđuje jedan od najstarijih i najboljih pristupa u načinima pripreme hrane – na kamenu. Posuđe s efektom »vrućeg kamena« omogućava prirodan način kuvanja i pečenja u domaćoj kuhinji! S njima ćete hranu pripremati brzo, jednostavno i s malo masti i ulja.

Za pripremu raznih vrsta hrane

Priprema hrane s pekačem Rosmarino Baker Gold je jednostavna, jer se hrana prilikom kuvanja ne lijepi za posudu. Neprijanjajući mineralni premaz posuda izrađen je prema posebnom i tehnološki naprednom postupku, koji omogućava pečenje i kuvanje, bez dodatnih masnoća. Pripremite meso i ostale namirnice na različite načine.

Dotjeran dizajn i boja za sve ljubitelje kuvanja

Pekač Rosmarino Baker Gold smo dodatno obogatili sa zlatnom bojom i sofisticiranim dizajnom koji mu pruža poseban izgled.

Pekač s oznakom PFOA FREE

Premaz pekača Rosmarino Baker Gold ne sadrži štetne materije kao što su olovo i kadmij, ne sadrži perfluorooktanske kiseline , koji se koriste od strane nekih proizvođača za proizvodnju premaza u teflonskim posudama. Takve kiseline ako se pogrešno koriste mogu biti jako štetne.Održavanje

Pekači Rosmarino Baker Gold jednostavni za čišćenje i perivi u mašini za pranje suđa.

Dodatne informacije

Glavne prednosti

• Neprijanjajući mineralni premaz.
• Odlična raspodjela topline: za ravnomjerno i brzo ispečenu hranu.
• Izuzetno otporan na visoke temperature.
• 2 pekača: veći i manji.
• Posuđe sadrži oznaku PFOA FREE, ne sadrži štetne materije kao što su olovo i kadmij.
• Jednostavno čišćenje, u mašini za pranje posuđa.
• U setu 2 pekača dimenzija: 30 x 20 x 5 cm in 32 x 22 x 5,5 cm.

Sastav
Karbonski čelik, nerđajući čelik, neprijanjajući mineralni premaz

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Recenzije

Oceni proizvod