Besplatna dostava za sve porudžbine! Finalni sezonski popusti do -70%!   Iskoristi >>

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Hitex Dušek od pjene Hitex Bamboowave 4 u 1

Besplatna dostava
Besplatna dostava
Dušek Bamboowave visine 18 cm sačinjen od 7-zona primjeren je za sve položaje spavanja. Obzirom da ovim dušekom možete da podešavate tvrdoću podloge na kojoj spavate, više vam neće biti potrebna dva dušeka ili da se selite sa jednog kreveta na drugi. Navlaka je od kombinacije bambusovih vlakana I pamuka, a može i da se skida i pere. Dušek je vakuumski upakovan.
Dušek Bamboowave visine 18 cm sačinjen od 7-zona primjeren je za sve položaje spavanja. Obzirom da ovim dušekom možete da podešavate tvrdoću podloge na kojoj spavate, više vam neće biti potrebna dva dušeka ili da se selite sa jednog kreveta na drugi. Navlaka je od kombinacije bambusovih vlakana I pamuka, a može i da se skida i pere. Dušek je vakuumski upakovan.
BESPLATNA DOSTAVA
Samo još
dana
sati
:
min
:
sek
Od
Redovna cijena: 299,90 €
149,95 € -50%

* obvezna polja

Dušek od pjene Hitex Bamboowave 4 u 1
-50% 299,90 € 149,95 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Rotirajuće jezgro za spavanje na mekšoj ili tvrđoj podlozi.

Jezgro ima dvije strane različite tvrdoće. Jedna strana je tvrđa, druga mekša što omogućava da podlogu prilagodite svojim potrebama.

Tvrđa strana-bež boje: pruža jaču potporu i veći stepen tvrdoće pa je idealan za sve koji vole kompaktniju podlogu za spavanje.

Mekša strana – bijele boje: pruža mekšu potporu pa se savjetuje svima koji ne vole tvde podloge za spavanje.

Dušek 4 u 1: mogućnost prilagođavanja različitim položajima spavanja

Talasasti oblik jezgra (wave tehnologija) omogućava mekši prelaz između zona i dodatnu mogućnost odabira tvrdoće spram položaja u kom spavate. Rotiranjem jezgra i podešavanjem uzglavlja možete birati između četiri vrste tvrdoće te sebi prilagodite idealnu podlogu.

7 zona – odlična potpora i pravilan položaj tijela

Ergonomski dušek je po dužini sastavljen od 7 različitih tvrdoća. Adekvatno raspoređeni, različito tvrdi pojedini djelovi dušeka obezbjeđuju najbolju potporu vašoj kičmi. Tačke tijela koje najviše pritiskaju podlogu za spavanje su ramena, kukovi, koljena, pa ti djelovi moraju biti posebno prilagođeni i adekvatne tvrdoće. Samo na ovaj način vaša kičma će imati pravilan položaj i neće biti preopterećena. Kičma je inače dio tijela koji nosi najveći teret, pa joj je neophodno da u toku noći ne bude dodatno izložena nepravilnom položaju.

Ortopedsko jezgro za udoban san

Jezgro dušeka je izrađeno od napredne viskoelastične hladno valjanje pene SleepCell Comfort koja vam na kraju napornog dana pruža savršenu udobnost. 18 cm visoko jezgro, najadekvatnije podupire sve djelove vašeg tijela, a time vam obezbjeđuje miran san. Omogućava lakše prilagođavanje kako ramena tako i bočnog dijela tijela, pa je odmor prijatan.  

Navlaka od pamuka sa bambusovim vlaknima skida se i pere

Da biste obezbijedili suvo i svježe okruženje u kom spavate, navlaku smo proizveli od pamuka sa bambusovim vlaknima. Navlaka diše zajedno sa vašim tijelom, te imate sve vrijeme osjećaj svježine. Vlaga se ne zadržava u njoj i zato je idealna za osobe koje se prekomjerno znoje u toku noći. Da bi dušek bio uvek čist i higijenski, navlaka se skida i pere na 30 °C. Jezgro dušeka se ne pere. 

Vakuum pakovanje za praktičan, higijenski i bezbedan transport

Dušek je vakumiran što donosi brojne prednosti. Ova vrsta pakovanja je izuzetno praktična za transport. Dušek ima manji volumen, transport je racionalniji i bezbjedniji, a vi dobijate dušek koji niko prije vas nije dodirivao, probao, ležao na njemu. Direktno iz proizvodnje u vašu spavaću sobu.

Proizvedeno u Sloveniji

Naši dušeci Hitex izrađeni su u Sloveniji i poznati su po 20-ogodišnjoj tradiciji. Za vas izdvajamo vrhunski kvalitet, izuzetnu udobnost i brižljivo odabrane materijale.Održavanje

Navlaka se pere u mašini za veš na 30 °C.

Dodatne informacije

Sastav
Navlaka: 35% viskoza, 65% mikrovlakna ClimaSoft Punjenje navlake: 50% pamuk, 50% mikrovlakna ClimaSoft jezgro: poliuretanska pjena, dvije različite tvrdoće (SleepCell Comfot)
Glavne prednosti
  • 2 jezgra u jednom dušeku: rotirajuće jezgro za spavanje na mekšoj i tvrđoj podlozi.
  • 4 položaja spavanja: talasasto sječeno jezgro sa mogućnošću rotiranja položaja uzglavlja, omogućava individualno prilagođavanje tvrdoće dušeka obzirom na vaš položaj spavanja.
  • 18 cm visoko jezgro: nudi idealnu podršku tijelu u toku spavanja.
  • Jezgro od napredne hladno valjane pene SleepCell Comfort: za visoku udobnost I najadekvatnije prilagođavanje svim položajima spavanja
  • 7 zona: za pravilnu potporu kičmi.
  • Navlaka od bambusa i pamuka: mekana i prozračena, diše zajedno sa vašim tijelom i odiše svježinom. U navlaci se ne zadržava vlaga, pa je idealna za osobe koje se u toku noći prekomjerno znoje.
  • Jednostavan transport: dušek je vakuumski upakovan, pa je transport jednostavan.
  • Slovenački proizvod: kvalitet, 20 godina tradicije i vrhunski materijali odabrani za naše kupce.

Razlozi za kupovinu

Bambusova vlakna

Bambusova vlakna odlično apsorbuju vlagu i time vaš prostor za spavanje održavaju uvijek suvim.

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Individualna tvrdoća jezgra

Tvrdoća svakog lateks dušeka prilagodjena je vašoj tjelesnoj težini i visini. Time vam omogućavamo da tvrdoća dušeka ortopedski odgovara vašem tijelu.

Jezgro sa mogućnošću okretanja

Jezgro dušeka se može okretati, tako da možete spavati na mekšoj ili tvrdjoj podlozi ,u zavisnosti od toga šta vam više odgovara.

Plaćanje na rate

Kupovinom iznad 58 eura možete kupovati i na rate. Maksimalan broj rata je 4, a kod kupovine dušeka od lateksa ili sa džepičastim oprugama imate mogućnost plaćanja do 12 rata.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom vaš proizvod će uvijek biti svjež i čist, što će prostor u kojem spavate održavati higijenski urednim.

Prilagodljivi visina i tvrdoća

Zbog mogućnosti oduzimanja punjenja, veoma je lako prilagoditi visinu i tvrdoću jastuka sopstvenim potrebama. Primjeren je za sve položaje spavanja.

Slovenački proizvod

Naš proizvod je slovenački proizvod, prepoznat po tradiciji i provjerenom kvalitetu.

Vakuumsko pakovanje

Vakuumsko pakovanje omogućava siguran i jednostavan transport jer zauzima vrlo malo prostora.

Za sve položaje spavanja

Proizvod je pogodan za sve one koji spavaju u različitim položajima. Optimalna potpora tijelu za spavanje na stomaku, boku ili ledjima.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod