Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Vitapur Jastuk od paperja Vitapur Finland Premium

Klasični oblik jastuka za spavanje. Zahvaljujući svojoj mekoći, idealan je za svakoga ko spava pretežno na stomaku. Punjenje je kombinacija guščijeg paperja i perja što garantuje maksimalnu udobnost prilikom spavanja. Dimenzije 50x70 cm.
Klasični oblik jastuka za spavanje. Zahvaljujući svojoj mekoći, idealan je za svakoga ko spava pretežno na stomaku. Punjenje je kombinacija guščijeg paperja i perja što garantuje maksimalnu udobnost prilikom spavanja. Dimenzije 50x70 cm.
Od
Redovna cijena: 79,90 €
47,94 € -40%

* obvezna polja

Jastuk od paperja Vitapur Finland Premium
-40% 79,90 € 47,94 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Klasični oblik jastuka za spavanje. Zahvaljujući svojoj mekoći, idealan je za svakoga ko spava pretežno na stomaku. Punjenje je kombinacija guščijeg paperja i perja što garantuje maksimalnu udobnost prilikom spavanja.

Jastuk od paperja Finland Premium pruža odličnu podršku za spavanje u svim položajima, a izuzetna mekoća će oduševiti one koji vole da spavaju na stomaku.

Klasični oblik jastuka za sve položaje za spavanje

Klasični oblik je pogodan za svakoga ko ne spava u samo jednoj poziciji. Bogato punjenje sa perjem i paperjem pruža idealnu podršku i prilagođavanje svakome.

Dvostruko punjenje za još veći komfor

Specijalno punjenje čija je kompozicija: spoljašnji sloj punjenja je mekan i luksuzan, sa visokim procentom paperja i perja. što povećava volumen. Jezgro jastuka se punjenjem od perja, daje izvanrednu fleksibilnost i odličnu podršku, bez obzira na vaš položaj spavanja.

 Navlaka 100% pamuk

Spoljašnja tkanina od 100% pamuka, povećava udobnost i sprečava ispadanje punjenja. Pamuk se smatra jednim od najpopularnijih materijala koji karakteriše visok protok vazduha. Pošto je pamuk veoma mekana tkanina, proizvodi su pogodni za ljude sa osjetljivom kožom.

Oblik ostaje isti uprkos savijanju i gužvanju

Jastuk je izuzetno fleksibilan. Ako želite, možete ga savijati i gužvati i uvek će vratiti svoj originalni oblik i isti nivo udobnosti, iz noći u noć.Održavanje

Istresite jastuk nekoliko puta i provjetravajte izlaganjem na suncu. Jastuk je potpuno periv na 30 °C. Posle pranja, jastuk sušiti što prije, tako da nema vlage. Preporučujemo upotrebu mašine za sušenje.

Dodatne informacije

Sastav
Navlaka: 100% pamuk Punjenje: spoljašnji sloj 70% paperje, 30 % perje; unutrašnji sloj (jezgro) 100 % perje.
Glavne prednosti
  • Klasičan oblik jastuka: za spavanje u svim položajima.
  • Izuzetna mekoća: posebno ugodno za spavanje na stomaku.
  • Idealan izbor za svakoga, jastuk može da se gužva i savija.
  • Dupla pamučna tkanina: pogodan za kožu, sprečava ispadanje punjenja.
  • Dimenzija: 50 x 70 cm

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Perje

Perje ne odlikuje samo prijatna mekoća, već i izrazita toplota. Pernati proizvodi su tako jedni od najtoplijih na tržištu.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod