Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Hitex Cjelogodišnji pokrivač Hitex Bamboo 4 seasons – set dva pokrivača

Cjelogodišnji pokrivač Hitex Bamboo 4 seasons sa svojim prozračnim bambusovim vlaknima savršeno reguliše temperaturu tijekom cijele godine. Materijal od 100% pamuka. Set od dva pokrivača pruža mogućnost korištenja na tri načina.
Cjelogodišnji pokrivač Hitex Bamboo 4 seasons sa svojim prozračnim bambusovim vlaknima savršeno reguliše temperaturu tijekom cijele godine. Materijal od 100% pamuka. Set od dva pokrivača pruža mogućnost korištenja na tri načina.
Od
Redovna cijena: 109,90 €
54,95 € -50%

* obvezna polja

Cjelogodišnji pokrivač Hitex Bamboo 4 seasons – set dva pokrivača
-50% 109,90 € 54,95 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Cjelogodišnji pokrivač sastavljen je od dva pokrivača i pruža ugodno spavanje tokom cijele godine.  Materijal od 100% pamuka i punjenje od bambusa.

Set od dva pokrivača za ugodan san u svim godišnjim dobima

Set Hitex Bamboo 4 seasons dizajniran je kako bi vam pružio potpunu udobnost u svim godišnjim dobima. Ljeti će vas oduševiti svojom svježinom i lakoćom, a zimi će vas zagrijati i okružiti toplom udobnošću. Dva pokrivača koje nude čak tri praktične kombinacije korištenja za potpunu udobnost. Lagani pokrivač je idealan za ljeto, kompaktniji, pokrivač s bogatijim punjenjem pogodan je za hladnije vrijeme. Oba pokrivača zajedno pogodni su za korištenje u zimskim mjesecima kada vas griju i u najhladnijim mjesecima. Pokrivači se mogu lako odvojiti ili grupisati s diskretno skrivenim dugmićima.

 Tkanina od 100% pamuka za ugodan san

Pokrivači će vam pružiti ugodan osjećaj jer je materijal od 100% pamuka što je puno pogodnije od ostalih materijala za vašu kožu.  Pokrivači su zbog toga prikladni za svakoga s osjetljivom i problematičnom kožom.

 Bambus vlakna za više svježine i čistu spavaću okolinu

Pokrivač Hitex Bamboo 4 seasons ispunjen je bambusovim vlaknima i oduševiće vas svojim prozračnošću i dodirom prirode. Prirodna bambus vlakna pružaju još bolji san. U svom prirodnom obliku bambus zadržava svoju jedinstvenu, izuzetnu sposobnost da apsorbira vlagu nakon čega se pamuk poveća tri do četiri puta što stvara suvu i svježu okolinu za spavanje.

 Mrežasta tkanina za dodatnu svježinu i prozračnost

Donja strana pokrivača izrađena je od posebnog tkanine koja osigurava još veću sposobnost prozračnosti,  povećava cirkulaciju zraka i time učinkovito osigurava stalnu ventilaciju stvarajući tako ugodnu i suvu atmosferu spavanja.

 Pranje pokrivača za svježinu i čistoću

Pokrivač se može oprati na čak 40 ° C kako bi se čistoća i higijena održali na najvećem nivou.Održavanje

Pokrivač je periv u cijelosti na 40 °C.

Dodatne informacije

Sastav
Gornja tkanina: 100 % pamuk. Donja tkanina: 100 % mikrovlakna (tkanina 2 d). Punjenje: 70 % viskoza (bambusova vlakna), 30 % mikrovlakna; pokrivač 1 (150 g/m2), pokrivač 2 (250 g/m2).
Glavne prednosti
  • Set od dva pokrivača sa čak tri praktične kombinacije korištenja za potpunu udobnost
  • Lakši, lagani pokrivač, idealan za ljeto
  • Kompaktniji pokrivač s bogatijim punjenjem pogodan za hladnije vrijeme
  • Oba pokrivača za ugodnu toplinu u zimskim mjesecima
  • Mrežasti materijal na donjoj strani pokrivača za dodatnu svježinu i prozračnost
  • Materijal od 100% pamuka za osjetljivu kožu
  • Punjenje od 70% bambus vlakana: savršeno apsorbira vlagu
  • Dimenzije 140 x 200, 200 x 200 cm

Razlozi za kupovinu

Bambusova vlakna

Bambusova vlakna odlično apsorbuju vlagu i time vaš prostor za spavanje održavaju uvijek suvim.

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Vodič za odabir pokrivača / jorgana

Ukoliko se odlučujete izmedju različitih pokrivača i niste sigurni koji odabrati, pripremili smo vam jednostavan vodič koji će vam olakšati izbor.

Prozračnost proizvoda

Specijalna zračna tkanina omogućava proizvodu da diše, što obezbjedjuje svježe i suvo okruženje za spavanje. Ovakvi proizvodi preporučuju se osobama koje vole toplinu.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod