Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Vitapur Svileni jastuk Victoria's Silk - niži

Predstavljamo Vam novu, najprestižniju liniju klasičnih jastuka Victoria’s Silk, koji će Vas sa svojim prefinjenim izgledom i luksuznom udobnošću potpuno osvojiti. Izvanredna elastičnost svilenih niti sadrži najbolja mehanička svojstva između svih prirodnih materijala, što je svilu i njezine proizvode učvrstilo na 1. mjestu po kvalitetu i izboru kupaca.
Predstavljamo Vam novu, najprestižniju liniju klasičnih jastuka Victoria’s Silk, koji će Vas sa svojim prefinjenim izgledom i luksuznom udobnošću potpuno osvojiti. Izvanredna elastičnost svilenih niti sadrži najbolja mehanička svojstva između svih prirodnih materijala, što je svilu i njezine proizvode učvrstilo na 1. mjestu po kvalitetu i izboru kupaca.
Od
Redovna cijena: 59,90 €
35,94 € -40%

* obvezna polja

Svileni jastuk Victoria's Silk - niži
-40% 59,90 € 35,94 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Nova, unaprijeđena linija klasičnih jastuka Victoria’s Silk, će Vas s najboljom mulberry svilom potpuno osvojiti. Svila je prepoznatljiva po svojem sjaju, kontroli temperature i ugodnom osjećaju na dodir. Svilene niti su vrlo elastične i imaju najbolja mehanička svojstva između svih prirodnih vlakana. Razmazite se s jedinstvenim i iznimno prilagodljivim svilenim jastucima iz najprestižnije linije Vitapur.

Klasičan, ali mekši i niži oblika jastuka

Klasičan oblik jastuka je uglavnom pogodan za sve spavajuće položaje. Mekše i niže verzije jastuka posebno se preporučaju onima koji spavaju na trbuhu, također odličan je za djecu i žene te za sve, koji imaju uska ramena. Mekši i niži jastuci uobičajeno odgovaraju i osobama koje su niže tjelesne težine. Takvi jastuci odličan su izbor, ako spavate na mekšem krevetu ili na podesivom vodenom krevetu.

Samo najfinija mulberry svila za prozračnost i potpuno svilene snove

Tokom spavanja razmaziće Vas 100 % prirodni materijali: pamuk i spoljašnji sloj ispod pamuka, koji je 100 % svila. Za izradu jastuka smo upotrebljavali samo najbolju mulberry svilu, s kojom ćete sanjati najslađe snove.
Svila je poznata ne samo po svojem prestižu, već kao i materijal, koji ima veliku sposobnost regulisanja temperature. Tako da svileni jastuk možete upotrebljavati i u ljetnim i u zimskim mjesecima. Kad je hladno, svila Vas grije, a kada je toplo ugodno hladi. Na taj način ćete osjetiti samo pravu temperaturu, što je naročito važno u toplijim mjesecima, kada je jako vruće.

Kvalitetna mikrovlakna Climafill u jezgru za veću udobnost i volumen

Kombinacija kvalitetnih mikrovlakana Climafill i prirodnih materijala (svila) ima mnogobrojne prednosti. Elastična i najkvalitetnija mikrovlakna Climafill u jezgru pružaju izuzetnu mekoću, elastičnost i veći volumen. Upravo takva struktura omogućava da je jastuk periv, što znači da ćete čistoću i higijenu jastuka moći održavati lako.

Tkanina navlake od 100 % pamuka za ugodnu spavajuću okolinu

Navlaka jastuka je izrađena od najboljeg i gusto tkanog pamuka. Pamuk ima puno bolju prozračnost od drugih materijala, pored toga je i vrlo nježan prema Vašoj koži. Jastuk je zato pravi izbor za sve s osjetljivom kožom.

Sofisticirani dizajn s prestižnim jacquard uzorkom i zlatnim rubom

Klasičan jastuk Victoria’s Silk ukrašava zlatni rub i prestižan jacquard uzorak, koji mu daje posebnu notu. Prednost jacquard tkanja je u tome, da je lagano istkan od niti u jednoj boji. Tako je uzorak nenametljiv, vidljiv uglavnom pri kosom padu svjetlosti. Jastuk tako pored vrhunske udobnosti sadrži takođe i luksuzan i prefinjen izgled, koji će osvojiti i najzahtjevnijeg kupca. Održavanje

Jastuk je periv na programu za osjetljive materijale (30 °C).

Dodatne informacije

Sastav

Tkanina: 100 % pamuk, žakardni uzorak.
Punjenje: spoljašnji sloj оd 100% prirodne svile u slojevima, jezgro od mikrofiber vlakana Climafill.

Glavne prednosti
  • Svila je izuzetno prozračan prirodni materijal: diše zajedno s Vama i ima sposobnost podešavanja temperature; primjeren za osobe kojima je uvijek vruće.
  • Koža je tokom spavanja u dodiru sa 100 % prirodnim materijalima.
  • Mekši, niži jastuk klasičnog oblika: primjeren je za spavanje na stomaku, preporučamo ga takođe , djeci i osobama s uskim ramenima.
  • Idealan izbor za sve, koji vole svoje jastuke savijati i prilagođavati sebi: odlično prilagođavanje vratu i glavi s obzirom na potrebe.
  • Inovativna kombinacija dvaju punjenja (100 % svile i kvalitetnih mikrovlakana Climafill): osigurava još veću udobnost te jastuku daje veći volumen.
  • Prefinjen izgled: pamučna tkanina s jacquard uzorkom i zlatnim rubom.
  • Periv u cjelosti na 30° C.
  • Dimenzija: 50 x 70 cm.

Razlozi za kupovinu

Eko sertifikat

Za proizvode garantujemo da su napravljeni od kvalitetnih i za zdravlje prikladnih materijala što garantuje i Eko certifikat.

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Svila

Prestižan prirodni materijal, koji vas hladi kada vam je vruće i grije kada vam je hladno.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk je vrlo bitan. Vodič za pravilan izbor jastuka će vam biti od velike pomoći.

Jastuk je periv u cjelosti

Pranjem ćete se osloboditi prašine i prljavštine a vaš jastuk će ponovo biti čist i svjež.

Prozračnost proizvoda

Specijalna zračna tkanina omogućava proizvodu da diše, što obezbjedjuje svježe i suvo okruženje za spavanje. Ovakvi proizvodi preporučuju se osobama koje vole toplinu.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod