Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Rosmarino Tiganj za palačinke Rosmarino Baste- 25cm

Linija posuđa Basté oduševiće sve ljubitelje bakra i bakrenog sjaja – idealna kombinacija klasične elegancije sa modernim stilom. Tiganj za palačinke sa prečnikom 25 cm odgovara svim vrstama šporeta, čak i za indukciju. Efekat vrućeg kamena omogućava prirodan način pripreme hrane, uz znatno manje masnoća.
Linija posuđa Basté oduševiće sve ljubitelje bakra i bakrenog sjaja – idealna kombinacija klasične elegancije sa modernim stilom. Tiganj za palačinke sa prečnikom 25 cm odgovara svim vrstama šporeta, čak i za indukciju. Efekat vrućeg kamena omogućava prirodan način pripreme hrane, uz znatno manje masnoća.
Od
Redovna cijena: 19,98 €
9,99 € -50%

* obvezna polja

Tiganj za palačinke Rosmarino Baste- 25cm
-50% 19,98 € 9,99 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Linija posuđa Basté – kombinacija klasične elegancije i modernog stila. Spoljašnost posude je u prekrasnoj bakarnoj boji. Rosmarino Baste tiganj vam omogućava da napravite palačinke sa minimalnom količinom ulja, brzo i bez lijepljenja.

100% bez PFOA

Premaz posuđa Rosmarino Basté ne sadrži perfluorooktanoičnu kiselinu (PFOA). Takođe, premaz posuđa Rosmarino ne sadrži nikakve druge štetne materije.

Moderna tehnologija sa efektom vrućeg kamena

Posuđe Rosmarino Basté sa efektom »vrućeg kamena« omogućava jedinstven pristup u kuvanju, jer se moderna tehnologija savršeno podudara sa jednim od najstarijih i autentičnih načina pripreme hrane - na kamenu. Posuđe sa efektom »vrućeg kamena« omogućava najbolji prirodan način kuvanja i pečenja. U ovom posuđu hranu ćete pripremiti brzo, jednostavno i prije svega zdravo – sa malo masti!

Unikatan dizajn u bakrenom izgledu

Sve ljubitelje retro stila Rosmarino Basté će u potpunosti impresionirati. Izgled aluminijumskog posuđa Basté karakteriše kombinacija klasične elegancije i moderne bakarne boje. Dodatni prefinjeni dizajn olakšava vam posluživanje hrane kada vam dođu gosti.

Visokokvalitetni mineralni premaz

Priprema hrane u posuđu Rosmarino Basté je jednostavna, jer se hrana ne lijepi za površinu posude tokom kuvanja i pečenja. Neprianjajući mineralni premaz posuđa je izrađen u skladu sa posebnim i tehnološki naprednim procesom koji omogućava kuvanje i pečenje bez ikakvih dodatnih masnoća, što znači zdrav i jednostavan način pripreme hrane. Zato se oprostite od nezdravih masti i prepustite se primarnom, izvrsnom ukusu hrane, kakav su poznavali nekada.

Hrana zadržava sve potrebne vitamine i minerale

Jedna od najvećih prednosti Rosmarino Basté posuđa je da hrana ima jedinstven i izuzetan ukus, kojem jednostavno nećete odoljeti. Hrana se kuva ili peče u sopstvenim sokovima i zadržava sve potrebne hranjive materije.

Ručke izrađene od nerđajućeg čelika

Basté posuđe ima ručke izrađene od nerđajućeg čelika visokog kvaliteta. Ručke se ne pregrijavaju i omogućavaju lakše korištenje.Održavanje

Tiganj Basté je jednostavan za čiščenje. Jednostavno ga operite u mašini za pranje posuđa.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
 • Primjereno za sve šporete, čak i one na indukciju
 • 100% bez PFOA: bez zdravlju štetnih materija
 • Višeslojni tiganj: za najbolju otpornost
 • Tiganj od aluminijuma: odličan provodnik toplote
 • Neprijanjajući, kvalitetan mineralni premaz
 • Spoljašnja površina posude obložena sjajnom bakarnom bojom (otporna na temperaturu)
 • Kuvanje sa minimalnom količinom masnoća
 • Odlična raspodjela toplote: ravnomjerno i brzo skuvana hrana
 • Hrana zadržava minerale i vitamine, koji su potrebni našem tijelu
 • Ručke od nerđajućeg čelika: ne pregrijavaju se i omogućavaju lakše korištećenje
 • Izuzetno otporan na visoke temperature
 • Prečnik: 25 cm

Razlozi za kupovinu

Pranje u mašini za sudje

Čišćenje je vrlo jednostavno, jer posudje možete prati u mašini za sudje.

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Izbor profesionalnih kuvara

I profesionalni kuvari se odlučuju za posudje Rosmarino. Vrhunski materijali i prekrasan dizajn zadovoljavaju svakog odličnog kuvara.

Kuvanje sa manje masnoća

Za kuvanje vam nisu potrebne velike količine masnoća. Pripremite zdrave i ukusne obroke.

Odlična raspodjela toplote

Višeslojnost materijala kao i posebna tehnologija izrade ThermoFlow daje ovom posudju karakteristike odlične raspodjele toplote što utiče na brže kuvanje.

Premaz protiv prijanjanja

Posebni premaz onemogućava prijanjanje, tako da posuđe možete lakše čistiti.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod