Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Vitapur Family Vitapur Soft Touch 4 u 1 prekrivač - Leopard

Praktičan prekrivač koji u trenutku postaje jastuk, pokrivač ili jorgan, dimenzija 140x200 cm.

Od
Redovna cijena: 49,90 €
24,95 € -50%

* obvezna polja

Vitapur Soft Touch 4 u 1 prekrivač - Leopard
-50% 49,90 € 24,95 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Vitapur Soft Touch prekrivač 4 u 1 je multifunkcionalni proizvod koji je toliko poseban da ćete ga željeti samo za sebe. Lako ga možete pretvoriti iz jednog oblika u drugi i koristiti ga kao prekrivač, pokrivač, jorgan ili jastuk.

Dostupan je u 7 boja i dezena: crveni, sivi, braon, bež, ljubičasti, leopard i zebra.

4 funkcije, 1 pokrivač

Pokrivač Soft Touch 4 u 1 u trenutku možete preoblikovati iz udobnog pokrivača u jastuk. Imate problem sa hladnim stopalima ? Soft Touch 4 u 1 je odlično je rješenje za promrzle noge, jer ima praktičan pomoćni džep. Jednostavnim savijanjem i preklapanjem, Soft Touch 4 u 1 pokrivač postaje i udoban jastuk za dnevnu sobu, popodnevnu dremku, čitanje knjige ili odmor.

S višenamjenskim pokrivačem Soft touch 4 u 1 možete se pokriti na kauču u dnevnoj sobi, koristiti ga u automobilu ili na putovanjima. Praktičan i inovativan sistem omogućava da kombinujete dva prekrivača potpuno različitih boja ili dezena. Pokrivač Soft Touch 4 u 1 jednostavno složite u samo nekoliko poteza. Kada je složen lako će poslužiti kao jastuk ili grijač za noge.

Inovativni dugmići

Uz pomoć dugmića, dva pokrivača Soft Touch jednostavno spojite i dobićete pokrivač koji će vas grijatii u najhladnijim zimskim noćima.

Pokrivač Soft Touch 4 u 1 ima sa strane 6 otvora/rupa, dvije na užem dijelu i po 1 na drugoj strani prekrivača. Tako možete brzo i efikasno iz dva  pokrivača sastaviti jedan prijatan topao zimski pokrivač.

Najkvalitetnija Fiberia HQ mikrovlakna

Navlaka pokrivača izrađena je od najkvalitetnijih, vrlo tankih mikrovlakana Fiberia HQ; , koja omogućavaju kruženje vazduha. Mekana gornja tkanina od najnaprednijih Fiberia HQ 3D specijalnih mikrovlakana osigurava neprocjenjivu ugodnost, na dodir neopisivo mekan prekrivač.

Pokrivač je na jednoj strani mekan kao baršun, a na drugoj strani gladak. Mekana strana pokrivača idealna je za opuštanje, dok glatka strana ne klizi.

Dodatne informacije

Sastav

Tkanina: 100% poliester (mikrovlakna Fiberia HQ)
Punjenje: 100% poliester (Fiberia HQ 3D)

Glavne prednosti
  • Prekrivač 4 u 1: jastuk, pokrivač ili zimski jorgan
  • Udoban i mek
  • Jednostavan i praktičan
  • Idealan za popodnevnu dremku
  • Savršen kao dekoracija na kauču ili sofi
  • Lako se održava:
  • Lijepe, postojane boje i dezeni
  • Za cijelu porodicu
  • Dimenzija 140x200 cm

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod