Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Vitapur Family Zaštita za dušek, vodootporna - Protect

Vodootporna zaštita za dušek - Protect nudi efikasnu zaštitu ležaja i od noćnog mokrenja i zato je odličan izbor za dječje krevece ali i za ljude koji imaju problema sa inkontinencijom.

Vodootporna zaštita za dušek - Protect nudi efikasnu zaštitu ležaja i od noćnog mokrenja i zato je odličan izbor za dječje krevece ali i za ljude koji imaju problema sa inkontinencijom.

Od
Redovna cijena: 29,90 €
14,95 € -50%

* obvezna polja

Zaštita za dušek, vodootporna - Protect
-50% 29,90 € 14,95 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Vodootporna zaštita za dušek nudi efikasnu zaštitu ležaja i od noćnog mokrenja i zato je odličan izbor za dječje krevece ali i za ljude koji imaju problema sa inkontinencijom. Navlaka može da se pere, tako da ćete uvijek moći da imate čiste i svježe uslove za spavanje. Zaštitna navlaka uz potpunu zaštitu ležaja nudi i svježu površinu za spavanje, jer mikropore tkanine propuštaju paru i vazduh, čime sprječavaju skupljanje vlage i obezbjeđuju suve uslove za spavanje.

Nepromočiva navlaka za savršenu zaštitu

Vodootporna zaštitna navlaka za ležaj ne propušta tečnost, čime se štiti ležaj od posljedica noćnog mokrenja. Vodootpornu navlaku preporučujemo naročito ukoliko želite efikasno da zaštitite ležaj u slučaju inkontinencije (poremećaja mokrenja). Navlaka može da se koristi i za malu djecu koja još uvek mokre u krevet. Zato postoje i manje dimenzije navlake za dječije krevete.

Odlična prozračenost – za udobnost

Iako je presvlaka nepromočiva, mikropore navlake propuštaju vodenu paru i vazduh. Zato se u vašem ležaju neće skupljati vlaga zbog prekomjernog znojenja – materijal zbog propuštanja vazduha diše.

Zaštita za više higijene i duži životni vijek ležaja

Vodootporna navlaka nudi i efikasnu zaštitu od grinja, bakterija, klica i mikroorganizama i s njima povezanim alergijama. Navlaka produžava i životni vijek vašeg ležaja. Ležaj štiti od prašine, prljavštine i fleka, koje biste inače veoma teško i manje efikasno uklonili ili ih uopšte ne biste mogli ukloniti.

Jednostavna upotreba i više udobnosti

Upotreba navlake je veoma jednostavna, jer se jednostavno namješta sa trakama koje se nalaze na ivicama navlake, a koje sprječavaju pomjeranje navlake po krevetu. Donosi i više udobnosti: zahvaljujući prozračenom materijalu koji odlično reguliše toplotu, vaš san će na ležaju sa ovom navlakom biti još bolji. Prozračenost i udobnost navlake će naročito cijeniti bolesnici koji moraju puno da leže.Održavanje

Vodootporna navlaka za ležaj je postojana i efikasna i nakon više pranja. Navlaka može da se pere u veš mašini na 40°C, što obezbjeđuje savršenu čistoću i svježinu. Pranjem se efikasno rješavate fleka, posljedica mokrenja, kao i prašine i polena ali i grinja, koje kod nekih ljudi izazivaju alergije.


Dodatne informacije

Sastav

80% pamuk, 20% poliester.

Glavne prednosti
  • Nepropusna, nepromočiva navlaka
  • Prozračna navlaka za sprječavanje znojenja
  • Efikasna zaštita od grinja i bakterija
  • Naročito pogodna za djecu koja mokre u krevet
  • Za sve koje muči inkontinencija
  • Efikasna zaštita od prašine, prljavštine i fleka
  • Produžava životni vijek ležaja
  • Odlično reguliše toplotu
  • Može da se pere – za savršenu čistoću i svježinu

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Duži životni vijek dušeka

Naddušeci su idealna zaštita za vaš dušek, jer produžavaju njegov životni vijek.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod