Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Kvikk Zamjenska krpa za mop Scandinavia Kvikk

Zamijenite dotrajalu krpu za višestruku upotrebu na glavi mopa Kvikk u jednom potezu. Uz naprednu mikrofiber tehnologiju uklonite do 90% bakterija bez sredstava za čišćenje. Pogodna je za čišćenje svih vrsta podova.
Zamijenite dotrajalu krpu za višestruku upotrebu na glavi mopa Kvikk u jednom potezu. Uz naprednu mikrofiber tehnologiju uklonite do 90% bakterija bez sredstava za čišćenje. Pogodna je za čišćenje svih vrsta podova.
Od 2,90 €

* obvezna polja

Zamjenska krpa za mop Scandinavia Kvikk
2,90 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Brzo, jednostavno i samo uz upotrebu vode, očistite i usijajte podove u vašem domu. Smanjujete upotrebu sredstava za čišćenje i tako štitite svoje zdravlje od toksina.

Do 90% manje bakterija koristeći samo vodu

Napredna mikrofiber tehnologija pruža odlične rezultate čišćenja bez sredstava za čišćenje. Mikrofiber vlakna su izuzetno gusta. Zbog svoje ekstremno male veličine, dublje ulaze u pukotine nego drugi materijali i tako odstranjuje većinu bakterija i sitnih čestica prljavštine. Mogu se koristiti na svim podnim površinama.

Čistite brže i lakše

Mop za čišćenje Kvikk je izrađena od lagane i izdržljive legure aluminijuma. Glava mopa sa krpom se rotira 360°, tako da možete doprijeti do svih uglova kuće. Krpu uklonite jednim potezom jer je pričvršćena sa trakom, koja pruža brzu i jednostavnu instalaciju.

Zdravo čišćenje bez toksina

Korišćenje sredstva za čišćenje može štetiti vašem zdravlju. Zahvaljujući mikrofiber tehnologiji, postižete identične rezultate čišćenja sa manje napora i bez hemikalija. Smanjivanjem upotrebe sredstava, takođe čuvate i životnu sredinu.

Ponovna upotreba i izdržljivost krpe

Većina proizvođača opreme za čišćenje nudi samo krpe za jednokratnu upotrebu, što povećava troškove čišćenja i zagađivanje okoline. Mikrofiber krpa će biti savršeno čista nakon višestruke upotrebe. Nakon čišćenja samo je isperite pod toplom vodom ili operite u mašini za pranje veša.Održavanje

Krpa je periva na 40 °C.

Dodatne informacije

Sastav
Mikrovlakna.
Glavne prednosti
  • Mikrovlakna: uklanja do 90% bakterija koristeći samo vodu, bez upotrebe sredstava za čišćenje.
  • Za sve vrste podnih površina: profesionalni sjaj i besprekorna čistoća na svim podnim površinama.
  • Instaliranje krpe sa jednim izvlačenjem: traka za čvrstu i jednostavnu instalaciju.
  • Čišćenje i održavanje: jednostavno skinite i operite krpu u toploj vodi ili u mašini za pranje veša.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod