Vitapurovi ljetni sezonski popusti! + POKLON iznad 39,90 € Iskoristi odmah >>

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu
Zaštita ogradice za dječiji krevetić Junior Baby sprječava mogućnost udarca ili povrede.

Vitapur Zaštita ogradice za dječiji krevetić Junior Baby

Zaštita ogradice za dječiji krevetić Junior Baby sprječava mogućnost udarca ili povrede.
Od
Redovna cijena: 29,90 €
20,93 € -30%

* obvezna polja

Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Dječija ogradica za krevetić "Junior Baby" zaštitiće vaše dijete dok spava i osigurati mu potpunu udobnost prirodnog, nebijeljenog pamuka.

Za zdrav i miran san

Zaštitna ogradica za dječiji krevetić izrađena je od 100% prirodnog, nebijeljenog pamuka i poliestera. Punjena je mekanim poliesterom i pruža svu potrebnu zaštitu djece od udaraca u krevetić. Zaštitna ogradica za dječiji krevetić zbog mekoće punjenja i nježne tkanine sprječava udarce i neprijatan bol koji se može dogoditi u slučaju da se dijete udari u dio krevetića. Na ovaj način nećete više morati brinuti za sigurnost vašeg djeteta dok spava ili leži u krevetiću. Sa zaštitnom ogradicom za dječiji krevetić "Junior Baby" osiguraćete svome djetetu nježnu i mekanu okolinu za spavanje.

Prirodni pamuk za dječiji osmjeh

Zaštitna ogradica za dječiji krevetić izrađena je od 100% prirodnog, nebijeljenog pamuka i poliestera. Nebijeljeni pamuk je materijal koji osigurava zdravu okolinu za vaše dijete. Korištenje nebijeljenog pamuka takođe osigurava potpunu brigu za osjetljivu dječiju kožu.

Zanimljiv detalj za najmlađe

Tkanina dječije ogradice od nebijeljenog pamuka obogaćuju pažljivo izvezeni motivi koji su nenametljivi i nježno razigrani. Motivi medvjedića, slatki cvjetići i ptičice oduševiće i djevojčice i dječake. Detalj tkanine predivan je dodatak dječijem krevetiću, dok u isto vrijeme pruža zaštitu od udarca djeteta na dijelove krevetića.Održavanje

Dječija zaštitna ogradica Junior Baby periva je na 40 ° C, čime je osigurana čistoća i higijena, okolina za spavanje vašoj bebi postavljena na najviši nivo.

Dodatne informacije

Sastav

Tkanina: 100% pamuk

Punjenje: 100% poliester

Glavne prednosti
  • Dječija zaštitna ogradica zbog mekoće punjenja i nježne  tkanine sprječava  mogućnost udarca ili povrede koja se može dogoditi ukoliko se dijete slučajno udari na nezaštićeni dio kreveca
  • Izrađena je od 100% prirodnog, nebijeljenog pamuka i poliestera
  • Pažljivo izvezeni dječiji motivi - nenametljivi i nježno razigrani

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Prirodni pamuk

Nebijeljeni pamuk je potpuno prirodan, bez hemijske obrade. Kao takav prikladan je za osjetljivu kožu.

Nebijeljeni pamuk

Nebijeljeni pamuk je potpuno prirodan, bez hemijske obrade. Kao takav prikladan je za osjetljivu kožu.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod