Besplatna dostava >> za sve kupovine preko 20€ << Iskoristi odmah >>

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu
Klasični jastuk od paperja Finland Premium smatra se vrhunski udobnim jastukom. Pruža odličnu podršku u svim položajima spavanja, a njegova izuzetna mekoća, posebno će oduševiti one koji vole da spavaju na stomaku. Jastuk je napravljen od 100 % prirodnih materijala. Pere se u cjelosti na 30 °C.

Vitapur Klasični jastuk Vitapur Finland Premium - 50x70cm

 • Klasični jastuk za sve položaje spavanja.
 • Mekani jastuk koji se lako savija.
 • Kombinacija 100 % prirodnih materijala.
 • U cjelosti periv jastuk.
Od
Redovna cijena: 79,90 €
47,94 € -40%

* obvezna polja

Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.

Klasični jastuk od paperja Finland Premium smatra se vrhunski udobnim jastukom. Pruža odličnu podršku u svim položajima spavanja, a njegova izuzetna mekoća, posebno će oduševiti one koji vole da spavaju na stomaku. Jastuk je napravljen od 100 % prirodnih materijala. Pere se u cjelosti na 30 °C.

 1. Tkanina navlake: pamuk
  Navlaka jastuka je napravljena od gusto tkanog pamuka, koji će vas razmaziti prijatnim osjećajem i izuzetnom prozračnošću. Pamučna vlakna karakteriše izuzetna apsorpcija, odvajanje vlage i lako održavanje.
 2. Spoljni dio punjenja: paperje, perje
  Idealan odnos najmanjeg i najmekšeg guščjeg paperja, koje savršeno zadržava vazduh i pruža toplinu i mekoću, a perje obezbjeđuje volumen i pravilnu potporu.
 3. Unutrašnji dio punjenja (jezgro): perje
  Perje u jezgru, osigurava pravilnu strukturu i čvrstoću jastuka tokom noći. Jastuk na taj način održava strukturu punoće i omogućava zadržavanje toplote tokom spavanja.
Idealan izbor za spavanje u svim položajima

Idealan izbor za spavanje u svim položajima

Klasični jastuk pogodan je za sve položaje spavanja. Idealan je izbor za sve koji ne znaju koji bi im jastuk najviše odgovarao kao i za one koji spavaju u svim položajima. Bez obzira na položaj spavanja, jastuk će vam pružiti odličan san i optimalnu potporu vratu i glavi, tako da ćete se probuditi naspavani i odmorni.
Paperje i perje za one koji cijene udobnost

Paperje i perje za one koji cijene udobnost

Jastuk se preporučuje svima koji vole udobnost i mekoću, uživaju u osjećaju toplote dok spavaju u prirodnom ambijentu. Raskošni jastuci imaju prednost što su izuzetno fleksibilni, zadržavaju oblik i pružaju dobru podršku vašoj glavi i vratu. Po želji ih možete savijati, a oni će se uvijek vratiti u svoj originalni oblik i održavati isti nivo udobnosti iz noći u noć.
Punjenje od kombinacije paperja i perja za veći raskoš

Punjenje od kombinacije paperja i perja za veći raskoš

Posebnost jastuka je njegov sastav. Spoljni sloj punjenja sastoji se od 70 % guščjeg paperja, koji pruža potpunu mekoću u kontaktu sa kožom, i 30 % guščjeg perja, koji zajedno sa 100% perja u jezgru, daje jastuku volumen i potporu. Takva struktura daje jastuku primjerenu visinu i mekoću, tako da se jastuk savršeno prilagođava tijelu i ne gubi oblik.
Kombinacija 100 % prirodnih materijala

Kombinacija 100 % prirodnih materijala

Gusta tkanina od 100 % pamuka, dodatno poboljšava udobnost jastuka i sprečava ispadanje punjenja. Pamuk se smatra jednim od najpopularnijih materijala, koji se odlikuje visokim svojstvima prozračnosti i apsorpcije vlage. Posebno razvijena kombinacija paperja i perja u punjenju, za mekoću i lakoću bez gubitka potpore i stabilnosti tokom spavanja. Ova kombinacija 100 % prirodnih materijala, pruža meku potporu glavi i daje prijatan osećaj topline.
Periv jastuk za svježinu i čistoću

Periv jastuk za svježinu i čistoću

Jastuk se može u potpunosti prati na 30 °C kako bi se održao najviši nivo čistoće i higijene. Nakon pranja proizvoda s punjenjem od perja i paperja ključno je napomenuti da jastuk čim prije temeljno osušite, za šta preporučujemo mašinu za sušenje veša.
Zašto kupiti
 • Klasični jastuk primjeren za sve položaje spavanja i za sve koji se mnogo okreću tokom spavanja.
 • Izuzetno elegantan i fleksibilan jastuk, pogodan za sve koji jastuk savijaju i namještaju tokom spavanja. Jastuk se brzo vraća u svoj položaj, radi najoptimalnije potpore za vrat i glavu.
 • Vaša koža će biti u kontaktu sa 100 % prirodnim materijalima, tako da je jastuk pogodan za sve koji imaju problema sa kožom. Gusta tkanina od pamuka u navlaci, obezbijediće suvo i prozračno okruženje za spavanje.
 • Duplo punjenje jastuka, kombinacijom paperja i perja, oduševiće sve koji znaju tajne dobrog sna i pozitivne osobine proizvoda od paperja.
 • Jastuk se u cjelosti može prati na 30 °C, tako da je primjeren za sve sa osjetljivom i problematičnom kožom. Ne preporučuju se astmatičarima i osobama alergičnim na perje i paperje.
Održavanje

Često provjetravajte jastuk napolju, bez izlaganja suncu. Jastuk je potpuno periv na 30 °C, tako da se u njemu ne razvijaju grinje. Nakon pranja peperja i perja, od presudnog je značaja da jastuk temeljno osušite što je prije moguće, zato preporučujemo upotrebu mašine za sušenje veša. Da biste spriječili da se punjenje skupi, dodajte nekoliko suvih teniskih loptica, koje će ravnomjerno raširiti punjenje tokom sušenja. Protresite jastuk nekoliko puta tokom ciklusa sušenja i osušite ga do kraja. Ako kod kuće nemate mašinu za sušenje veša, preporučujemo da jastuk odnesete na hemijsko čišćenje.

Specifikacija
 • Oblik: klasični jastuk.
 • Tkanina navlake: 100 % pamuk..
 • Punjenje: spoljašnji sloj: 70 % paperje, 30 % perje; unutrašnji sloj: 100 % perje.
 • Podesivo punjenje: ne.
 • Periv: da, u cjelosti na 30 °C.
 • Primjeren za mašinu za sušenje: da.
 • Primjeren za osobe sklone alergijama: ne.
 • OEKO-TEX sertifikat: da, Standard 100.
 • Dimenzija: 50 x 70 x 15 cm.
 • Garancija: 2 godine.