Pretražite svu ponudu ovdje... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu
-40%+ dodatnih 10% + dodatnih 10%
Jorgan Vitapur Victoria's Silk 4 Seasons
-40%+ dodatnih 10% + dodatnih 10%

Vitapur Jorgan Vitapur Victoria's Silk 4 Seasons

 • Cjelogodišnji jorgan za upotrebu tokom svih godišnjih doba.
 • Navlaka od 100 % pamuka.
 • Punjenje od 100 % prirodne mulberry svile.
 • Prirodni termoregulator - zimi grije, a ljeti hladi.

* obvezna polja

Od
Redovna cijena: 169,90 €
101,94 € -40%
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.
Besplatna dostava PREKO 40,00 €.
14-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo sigurnu kupovinu, a ako niste 100% zadovoljni proizvodima, možete nam ih vratiti u roku od 14 dana.
Trebaš pomoć?

Cjelogodišnji svileni jorgan Victoria's Silk razmaziće vas udobnošću i luksuzom najbolje svile tokom cijele godine. Svileni jorgan je savršen izbor za sve koji cijene prirodne materijale. Prirodna mulberry svila u punjenju pokrivača diše sa vama i ima izuzetne sposobnosti raspodjele temperature kako bi se osigurao ugodan san i luksuzna udobnost.

 1. Tkanina jorgana: pamuk
  Navlaka jorgana izrađena je od pamuka koji će vas iznenaditi prijatnim osjećajem i izuzetnom prozračnošću. Pamučna vlakna karakteriše izuzetna apsorpcija, odvajanje vlage i lako održavanje.
 2. Punjenje jorgana: mulberry svila
  Svila prirodno ima sposobnost regulacije temperature - grije kada je hladno, hladi kada je toplo.

Idealan jorgan za upotrebu tokom cijele godine

Svila nije poznata samo po svom prestižu, već i kao materijal koji ima veliku sposobnost regulacije temperature, grije kada je hladno, a hladi kada je vruće. Cjelogodišnji svileni jorgan pogodan je za prijatan san u svim godišnjim dobima ili za temperaturu u spavaćoj sobi između 16-23 °C.
Idealan jorgan za upotrebu tokom cijele godine
Navlaka od 100% pamuka za svježinu i higijensko okruženje za spavanje

Navlaka od 100% pamuka za svježinu i higijensko okruženje za spavanje

Navlaka jorgana izrađena je od 100 % gusto tkanog pamuka što znači da je vaša koža u kontaktu sa prirodnim materijalima. Pamuk se smatra jednim od najpopularnijih materijala koji se odlikuje visokim svojstvima prozračnosti i apsorpcije vlage. Pamučna tkanina ima elegantan žakardni dezen koji daje jorganu prelijep izgled, a sofisticiranost dodatno povećava zlatan rub.

Svila kao najbolji prirodni termoregulator i sinonim za prozračnost

Svila se od ostalih materijala razlikuje po perforiranoj strukturi vlakana, što omogućava bolju zračnost i sposobnost regulisanja temperature, zato vas svila zimi grije i ljeti hladi. Tako je spavanje s svilenim jorganom u svim godišnjim dobima izuzetno udobno i prijatno. Svila je višeslojan materijal zbog čega omogućava maksimalnu prozračnost i fleksibilnost, čineći da savršeno odgovara vašem tijelu.
Svila kao najbolji prirodni termoregulator i sinonim za prozračnost
Umirujuće djelovanje mulberry svile

Umirujuće djelovanje mulberry svile

Kvalitetna mulberry svila ima manju moć apsorpcije vlage od pamuka čime će koži biti osigurana adekvatna vlaga. Prirodni proteini i aminokiseline u svili imaju blagotvoran uticaj na kožu i kosu. Sa svilom kao najčistijim prirodnim materijalom niste izloženi hemikalijama, jer je tretiran na potpuno prirodan način, a posebno je pogodna za ljude sa problematičnom kožom.

Održavanje i njega svilenih proizvoda

Svila je nepogodna za grinje i treba je povremeno provjetriti za redovno održavanje čistoće i svježine. Ne izlažite je direktno sunčevoj svjetlosti. Ako je jorganu potrebno čišćenje, odnestite ga na hemijsko čišćenje.
Održavanje i njega svilenih proizvoda
Zašto kupiti
 • Cjelogodišnji jorgan za udobno spavanje tokom svih godišnjih doba, primjeren za toplije mjesece i spavaće sobe za temeperaturom između 16–23 °C.
 • Kombinacija prirodnih materijala, pamuka i svile oduševiće one koji preferiraju isključivo prirodne i lagane materijale za prijatno i suvo okruženje za spavanje.
 • 100 % prirodna mulberry svila u punjenju jorgana iam izuzetnu sposobnost regulacije temperature, primjerena za sve koji žele jorgan koji će ih grijati zimi i hladiti ljeti.
 • Svila u punjenju je složena u nekoliko slojeva što omogućava maksimalnu prozračnost jorgana i zato je primjeren za sve koji se prekomijerno znoje.
 • Svila je veoma neprijatno okruženje za grinje i bakterije, preporučujemo hemijsko čišćenje i redovno provjetravanje jorgana.
Održavanje

Preporučujemo povremeno provjetravanje jorgana, najbolje ujutru. Ne izlagati direktno suncu. Ukoliko je jorganu potrebno čišćenje, odnestite ga na hemijsko čišćenje.

Specifikacija
 • Tip jorgana: cjelogodišnji, primjeren za spavaće sobe sa temperaturom između 19–23 °C.
 • Tkanina navlake: 100 % pamuk.
 • Punjenje: 100 % prirodna mulberry svila; 325 g/m2.
 • Pranje: ne, preporučujemo čišćenje u hemijskoj čistionici.
 • Primjeren za sušenje u sušilici: ne.
 • Primjeren za alergičare: da.
 • OEKO-TEX certifikat: da, Standard 100.
 • Dimenzije: 140 x 200 cm.
 • Garancija: 2 godine.