MEGA BONUS Uštedite do 50€! Iskoristi odmah >>

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu
Dječiji dušek na preklapanje je veoma praktični ležaj za Vaše najmlađe. Vrlo lako ga možete koristiti na dječijem krevetu ili kao podlogu za igranje. Navlaka se skida, periva je i sadrži prirodna i prozračna bambusova vlakna.

Hitex Dušek na preklapanje Junior Bamboo Flex 60x120 cm

Dječiji dušek na preklapanje je veoma praktični ležaj za Vaše najmlađe. Vrlo lako ga možete koristiti na dječijem krevetu ili kao podlogu za igranje. Navlaka se skida, periva je i sadrži prirodna i prozračna bambusova vlakna.

Od
Redovna cijena: 39,90 €
31,92 € -20%

* obvezna polja

Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Dječji dušek na preklapanje Bamboo Flex je složiv u tri dijela i primjeren za putovanja, kada vam treba dodatni ležaj za dijete. Možete ga upotrijebiti takođe, i u dječijem krevetu ili kao podlogu za igranje.

Višenamjenski dječiji ležaj

Dječiji duešk na preklapanje Hitex Bamboo Flex je primjeren za putovanja, kada trebate dodatni ležaj za dijete. Idealan je i za dječiji krevet ili kao podloga za igranje.

Udobna visina za miran san

Dječiji dušek Bamboo Flex je visok 5 cm i izrađen je od poliuretanske pjene, koja se inače koristi za proizvodnju dušeka. Udobna visina predstavlja miran i bezbrižan san za dijete.

Jednostavno odlaganje i skladištenje

Dječji dušek na preklapanje lako možete složiti u tri dijela. Dušek je zapakovan u zaštitnu ambalažu, koju vrlo lako možete koristiti prilikom odlaska na putovanje. Tako Vam odlaganje zauzima vrlo malo prostora.

Dodatne informacije

Sastav

Navlaka: 40 % viskoza (bambusova vlakna), 60 % poliester.
Punjenje navlake: 70 % viskoza (bambusova vlakna), 30 % poliester.
Jezgro: 100 % poliuretanska pjena,5 cm.

Glavne prednosti
 • Dušek na preklapanje: može se sklopiti u 3 dijela.
 • Udobni madrac: veoma kompaktan.
 • 5 cm visok: udobna visina za spavanje ili igru.
 • Od poliuretanske pjene: za udobnost i mekoću.
 • Navlaka od bambusovih vlakana: za prozračnost i svježinu.
 • Navlaka se skida i periva je.
 • Dimenzija: 60 x 120 cm.

Razlozi za kupovinu

Bambusova vlakna

Bambusova vlakna odlično apsorbuju vlagu i time vaš prostor za spavanje održavaju uvijek suvim.

Eko sertifikat

Za proizvode garantujemo da su napravljeni od kvalitetnih i za zdravlje prikladnih materijala što garantuje i Eko certifikat.

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom vaš proizvod će uvijek biti svjež i čist, što će prostor u kojem spavate održavati higijenski urednim.

Recenzije

5.0
1 ocena
Dodaj ocenu
 • Dajana , www.vitapur.hr
  Sklopivi dušek za bebe (Translated by Google)

  Odličan madrac za bebe. Koristimo ga na kauču za spavanje tokom dana, u prenosivom vrtiću i za igru. Beba ga obožava i savršeno spava. Odlična je i za dojenje i zajedničko spavanje, jer još uvijek postoji barijera i dijete je povišeno. Takođe je kupljeno na rasprodaji. Sve pohvale ... vrlo zadovoljan (Translated by Google)

  Slozivi baby madrac
  Odlican madrac za bebe. Koristimo ga na kaucu za spavanje preko dana, u prijenosnom kinderbetu i i za igru. Bebica ga obozava i spava savrseno. Isto je odlican i za dojenje i co-spavanje jer postoji ipak barijera i beba je na povisenom. Jos je kupljen i na akciji. Sve pohvale.. prezadovoljni

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?