O nama

Naš slogan je »Passion for living«. Time poručujemo da je naša zvijezda vodilja strast za boljim životom. Sve što radimo, počinjemo sa strašću i idejom da svojim kupcima ponudimo najbolje. Naš zadatak je da razvijamo asortiman koji će našim kupcima omogućiti da imaju bolji kvalitet života. Uz kvalitetan asortiman za kuću, trudimo se da ljudi žive bolje i zdravije.

Vitapur je jedan od najvećih proizvođača dušeka u Sloveniji. Ali svojim kupcima nudimo asortiman za cijeli dom, koji je namijenjen:

- boljem i zdravijem spavanju (jastuci, pokrivači, posteljina, dušeci, letvice/podnice ...)
- pripremi zdrave i ukusne hrane (posuđe, noževi, drugi kuhinjski dodaci …)
- relaksaciji u kupatilu (peškiri, bade-mantili, prostirke za kupatilo …)
- udobnom odmoru u dnevnoj sobi (dekorativa, ortopedski proizvodi za relaksaciju, papuče …)

Cijelom asortimanu je zajednička kvalitetna izrada od najboljih materijala, pri čemu težimo korišćenju prirodnih materijala. Kada je kvalitet u pitanju - ne pravimo kompromise! Kupcima nudimo samo proizvode u koje i sami vjerujemo i koji zadovoljavaju najstrožije kriterijume kvaliteta. Kod razvoja novih proizvoda na vrhu prioriteta nalazi se kupac: njegove potrebe, želje i specijalni zahtjevi. Pokušavamo pronaći najbolje rješenje za kupca - najoptimalniji odnos između visokog kvaliteta i pristupačne cijene. Na taj način u svaki dom donosimo kvalitetno spavanje i bolji način života.

Mi osluškujemo svaku Vašu želju i potrebu i pokušavamo da nađemo način da im u potpunosti udovoljimo. U tome uvijek uspijevamo.