Pretražite svu ponudu ovdje... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu
-30%+ dodatnih 10% + dodatnih 10%
Zimski svileni jorgan Vitapur Victoria's Silk
-30%+ dodatnih 10% + dodatnih 10%

Vitapur Zimski svileni jorgan Vitapur Victoria's Silk

 • Svileni pokrivač za zimske mjesece.
 • Navlaka od 100% pamuka.
 • Punjenje od 100% prirodne mulberry svile.
 • Prirodni termoregulator – zimi grije, ljeti hladi.

* obvezna polja

Od
Redovna cijena: 199,90 €
139,93 € -30%
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.
Besplatna dostava PREKO 40,00 €.
14-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo sigurnu kupovinu, a ako niste 100% zadovoljni proizvodima, možete nam ih vratiti u roku od 14 dana.
Trebaš pomoć?

Topli zimski jorgan Victoria's Silk razmaziće vas udobnošću i raskošom najbolje svile tokom hladnih zimskih mjeseci. Svileni jorgan je idealan izbor za sve koji cijene prirodne materijale. 100% prirodna mulberry svila diše s vama i ima odlične sposobnosti regulacije temperature, pa tako garantuje prijatan san i luksuznu udobnost.

Idealan jorgan za hladne zimske mjesece

Svila nije poznata samo po svom prestižnom izgledu, već i kao materijal koji ima veliku sposobnost termoregulacije, uravnoteženja temperature, grije kada je hladno i hladi kada je vruće. Zimski svileni jorgan je zato primjeren za prijatan san u hladnim mjesecima ili za spavaće sobe sa tameperaturom između 16–20°C.
Idealan jorgan za hladne zimske mjesece
Navlaka od 100% pamuka za svježinu i higijensko okruženje za spavanje

Navlaka od 100% pamuka za svježinu i higijensko okruženje za spavanje

Najvlaka je od 100% gusto tkanog pamuka, koji obezbjeđuje, da je vaša koža u dodiru s prirodnim materijalima. Pamuk važi za jedan od najpopularnijih materijala, koji odlikuje visoka prozračnosti i moć upijanja vlage. Navlaka od pamuka je uokvirena elegantnim žakardnim uzorkom, koji daje savršen izgled.

Svila kao najbolji prirodni termoregulator i sinonim za prozračnost

Svila se od ostalih materijala razlikuje po perforiranoj strukturi vlakana, što omogućava bolju zračnost i sposobnost regulisanja temperature, zato vas svila zimi grije i ljeti hladi. Tako je spavanje s svilenim jorganom u svim godišnjim dobima izuzetno udobno i prijatno. Svila je višeslojan materijal zbog čega omogućava maksimalnu prozračnost i fleksibilnost, čineći da savršeno odgovara vašem tijelu.
Svila kao najbolji prirodni termoregulator i sinonim za prozračnost
Umirujuće djelovanje mulberry svile

Umirujuće djelovanje mulberry svile

Kvalitetna mulberry svila ima manju moć apsorpcije vlage od pamuka čime će koži biti osigurana adekvatna vlaga. Prirodni proteini i aminokiseline u svili imaju blagotvoran uticaj na kožu i kosu. Sa svilom kao najčistijim prirodnim materijalom niste izloženi hemikalijama, jer je tretiran na potpuno prirodan način, a posebno je pogodna za ljude sa problematičnom kožom.

Održavanje i njega svilenih proizvoda

Svila je nepogodna za grinje i treba je povremeno provjetriti za redovno održavanje čistoće i svježine. Ne izlažite je direktno sunčevoj svjetlosti. Ako je jorganu potrebno čišćenje, odnestite ga na hemijsko čišćenje.
Održavanje i njega svilenih proizvoda
Zašto kupiti
 • Topli zimski jorgan za ugodno spavanje u hladnim jesenjim i zimskim mjesecima primjeren je čak i za najzimomornije i temperature sobe izmedju 16–20 °C.
 • Kombinacija prirodnih materijala, pamuka i svile oduševiće sve koji preferiraju prirodne i lagane materijale, za prijatno i suvo okruženje za spavanje.
 • 100% prirodna dudova svila u punjenju jorgana ima izuzetnu sposobnost regulacije temperature, pogodna za sve koji žele jorgan koji će vas zimi grijati, a ljeti hladiti.
 • Svila je u punjenju slagana u nekoliko slojeva, što omogućava maksimalnu prozračnost pokrivača, pa je stoga pogodan za svakog ko se prekomjerno znoji tokom sna.
 • Svila je izuzetno negostoljubivo okruženje za mikrobe i grinje, preporučujemo čišćenje u hemijskom čistioni i svakodnevno provjetravanje pokrivača.
Održavanje

Prilikom namještanja kreveta jorgan lagano protresite. Takođe se savjetuje povremeno provjetravanje, ali ne na direktnoj sunčevoj svjetlosti. Preporučujemo upotrebu navlake i hemijsko čišćenje.

Specifikacija
 • Tip jorgana: zimski, primjeren za spavaće sobe sa temperaturom između 16–20 °C.
 • Tkanina navlake: 100 % pamuk.
 • Punjenje: 100 % prirodna mulberry svila; 2 x 280 g/m2.
 • Pranje: ne, preporučujemo čišćenje u hemijskoj čistionici.
 • Primjeren za sušenje u sušilici: ne.
 • Primjeren za alergičare: da.
 • OEKO-TEX certifikat: da, Standard 100.
 • Dimenzije: 140 x 200 cm, 200 x 200 cm i 250 x 200 cm.
 • Garancija: 2 godine.