LJETNJI SEZONSKI POPUSTI do -60% Uštedite do -60%. Iskoristi odmah >>
Pretražite svu ponudu ovdje... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu
-30% -10% nad 70€ -10% nad 70€
-30%-10% nad 70€ -10% nad 70€
Navlaka za dasku za peglanje Vitapur HouseCare - Butterfly
-30%-10% nad 70€ -10% nad 70€

Vitapur Navlaka za dasku za peglanje Vitapur HouseCare - Butterfly

 • "Turbo" zona s inovativnom tehnologijom za glatko klizanje pegle.
 • Sloj aluminijuma koji odbija toplotu i omogućava peglanje odjeće samo s jedne strane, čime se skraćuje uobičajeno vrijeme peglanja.
 • PET sloj koji sprečava vidljive mrlje od vode.
 • Praktično i jednostavno pričvršćivanje s lastikom na univerzalne daske za peglanje.

Dodatnih -10% !
Samo ograničeno vrijeme ☛ dodatnih 10% popusta za kupovinu iznad 70€ ☚. Dodatni popust se obračunava u pregledu korpe.

* obvezna polja

Od
Redovna cijena: 19,99 €
13,99 € -30%
Nema na zalihi Izabrani proizvod trenutno nije dostupan. Proverite u našim prodavnicama ili pogledajte naše prodavnice.
Besplatna dostava PREKO 80,00 €.
Sigurna kupovina sa MasterCard ID Check i Visa Secure.
14-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo sigurnu kupovinu, a ako niste 100% zadovoljni proizvodima, možete nam ih vratiti u roku od 14 dana.
Trebaš pomoć?

IronPro navlaka za dasku za peglanje će promijeniti vaše iskustvo peglanja. Vrhunska pamučna navlaka, stvorena da traje. 5 slojeva spaja kvalitetne materijale i inovativnu tehnologiju. Upoznajte "turbo" zonu koja skraćuje vrijeme peglanja jer omogućava brže klizanje pegle po dasci, vjerujte aluminijskom sloju koji savršeno reflektuje toplotu, pa odjeću možete peglati samo s jedne strane i postići savršenu tkaninu bez nabora. Navlaka takođe ima posebno dizajniranu površinu za odlaganje vruće pegle do 10 minuta na 200°C bez oštećenja pa je prekrivena PET folijom koja sprečava kapanje i mrlje od vode. Kombinacija navedenog optimalno povećava efekat peglanja i omogućava pari da dublje prodre u tkaninu i brže i uz manje napora ukloni nabore s odjeće ili drugih tkanina.

Zašto je inovativna IronPro navlaka za dasku za peglanje drugačija?

Turbo zona je uska traka na dasci za peglanje dizajnirana za poboljšanje efikasnosti klizanja pegle. Povucite peglom po njoj nekoliko puta da biste smanjili trenje i ploča pegle ponovo će glatko kliziti po tkanini. Glatko klizanje može se aktivirati odmah kada počnete peglati između, ako primijetite da pegla počinje teže kliziti.
Zašto je inovativna IronPro navlaka za dasku za peglanje drugačija?
"Parking" zona za sigurno odlaganje kada napravite pauzu tokom peglanja.

"Parking" zona za sigurno odlaganje kada napravite pauzu tokom peglanja.

"Parking" zona namijenjena je za odlaganje pegle na dasku za peglanje. Ružne metalne police i postolja su stvar prošlosti. Vruću peglu možete jednostavno ostaviti na dasci bez brige da će se navlaka oštetiti zbog toplote. Ovo područje na dasci za peglu otporno je na visoke temperature i omogućava vam da odložite vruću peglu na 200 °C do 10 minuta.

Jednostavno peglanje sa "turbo" i "parking" zonom.

Pored prostora za peglanje, navlaka ima posebnu „turbo” i „parking” zonu. Samo nekoliko puta pređite peglom preko "turbo" zone da biste smanjili trenje i poboljšali efikasnost klizanja. Glatko klizanje se može aktivirati odmah kada počnete da peglate ili u međuvremenu kada primijetite da pegla sve jače klizi po tkanini. Kada treba da prestanete sa peglanjem na neko vrijeme, koristite zonu "parking". Možete ostaviti peglu na njoj do 10 minuta na 200 °C bez brige da će se poklopac oštetiti. Ako želite da završite peglanje, obavezno pričvrstite silikonsku podlogu na dasku.
Jednostavno peglanje sa "turbo" i "parking" zonom.
Lako pričvršćivanje lastikom.

Lako pričvršćivanje lastikom.

Podloga za peglanje lako se pričvršćuje lastikom, što sprečava klizanje s daske. Veličina odgovara daskama za peglanje sličnih dimenzija.
Zašto kupiti
 • "Turbo" zona po kojoj samo nekoliko puta povučete peglu kako biste postigli izuzetno glatko, jednostavno klizanje ploče pegle po površini.
 • "Parking" zona na koju možete sigurno staviti zagrijanu peglu (do 10 minuta na 200°C) bez opasnosti od oštećenja daske ili podloge.
 • Inovativni aluminijski sloj u podlozi savršeno reflektuje toplotu i tako omogućava besprekorne rezultate u kraćem vremenu, čak i pri peglanju odjeće samo s jedne strane.
 • Jednostavno i brzo pričvršćivanje navlake za peglanje na dasku pomoću elastičnog ruba koji osigurava čvrsto prianjanje tokom peglanja, čak i na daskama sličnih dimenzija.
 • PET premaz koji sprečava kapanje i stvaranje mrlja od vode.
Održavanje
Obrišite navlaku vlažnom krpom. Ne može se prati u mašini.
Specifikacija
 • Materijali: 100% pamuk s metalnom navlakom, 100% poliuretan, PET, poliester. 
 • OEKO-TEX certifikat: da, Standard 100.
 • Održavanje: vlažnom krpom. Nije perivo u mašini za veš.
 • Bruto dimenzija: 132 x 48,5 cm.
 • Prikladno za daske za peglanje: max. do 125 x 40 cm.
Ocjene i mišljenja