PROLJEĆNE UŠTEDE DO 50% + DODATNIH 10% NA SVE Saznaj više >>>
Pretražite svu ponudu ovdje... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu
-30% + dodatnih 10% + dodatnih 10%
-30%+ dodatnih 10% + dodatnih 10%
Navlaka za dasku za peglanje Vitapur HouseCare - Spring
-30%+ dodatnih 10% + dodatnih 10%

Vitapur Navlaka za dasku za peglanje Vitapur HouseCare - Spring

 • "Turbo" zona s inovativnom tehnologijom za glatko klizanje pegle.
 • Sloj aluminijuma koji odbija toplotu i omogućava peglanje odjeće samo s jedne strane, čime se skraćuje uobičajeno vrijeme peglanja.
 • PET sloj koji sprečava vidljive mrlje od vode.
 • Praktično i jednostavno pričvršćivanje s lastikom na univerzalne daske za peglanje.

* obvezna polja

Od
Redovna cijena: 19,99 €
13,99 € -30%
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.
Besplatna dostava PREKO 80,00 €.
Sigurna kupovina sa MasterCard ID Check i Visa Secure.
14-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo sigurnu kupovinu, a ako niste 100% zadovoljni proizvodima, možete nam ih vratiti u roku od 14 dana.
Trebaš pomoć?

IronPro navlaka za dasku za peglanje će promijeniti vaše iskustvo peglanja. Vrhunska pamučna navlaka, stvorena da traje. 5 slojeva spaja kvalitetne materijale i inovativnu tehnologiju. Upoznajte "turbo" zonu koja skraćuje vrijeme peglanja jer omogućava brže klizanje pegle po dasci, vjerujte aluminijskom sloju koji savršeno reflektuje toplotu, pa odjeću možete peglati samo s jedne strane i postići savršenu tkaninu bez nabora. Navlaka takođe ima posebno dizajniranu površinu za odlaganje vruće pegle do 10 minuta na 200°C bez oštećenja pa je prekrivena PET folijom koja sprečava kapanje i mrlje od vode. Kombinacija navedenog optimalno povećava efekat peglanja i omogućava pari da dublje prodre u tkaninu i brže i uz manje napora ukloni nabore s odjeće ili drugih tkanina.

"Turbo" zona omogućava glatko klizanje i skraćuje uobičajeno vrijeme peglanja.

Turbo zona je uska traka na dasci za peglanje dizajnirana za poboljšanje efikasnosti klizanja pegle. Povucite peglom po njoj nekoliko puta da biste smanjili trenje i ploča pegle ponovno će glatko kliziti po tkanini. Glatko klizanje može se aktivirati odmah kada počnete peglati i između, ako primijetite da pegla počinje teže kliziti.
"Turbo" zona omogućava glatko klizanje i skraćuje uobičajeno vrijeme peglanja.
"Parking" zona za sigurno odlaganje kada napravite pauzu tokom peglanja.

"Parking" zona za sigurno odlaganje kada napravite pauzu tokom peglanja.

"Parking" zona namijenjena je za odlaganje pegle na dasku za peglanje. Ružne metalne police i postolja su stvar prošlosti. Vruću peglu možete jednostavno ostaviti na dasci bez brige da će se navlaka oštetiti zbog toplote. Ovo područje na dasci za peglanje otporno je na visoke temperature i omogućava vam da odložite vruću peglu na 200 °C do 10 minuta.

Inovativna tehnologija odbijanja topote za peglanje odjeće samo s jedne strane.

Sloj aluminijuma čini ovu navlaku nezamjenjivom pri uštedi vremena i energije tokom peglanja. Ovaj sloj osigurava efikasno odvođenje toplote, što omogućava peglanje odjeće samo s jedne strane u još kraćem vremenu. Za još bolje rezultate navlaka takođe ima tanki PET sloj koji sprečava kapanje i mrlje od vode.
Inovativna tehnologija odbijanja topote za peglanje odjeće samo s jedne strane.
Lako pričvršćivanje lastikom.

Lako pričvršćivanje lastikom.

Podloga za peglanje lako se pričvršćuje lastikom, što sprečava klizanje s daske. Veličina odgovara daskama za peglanje sličnih dimenzija.
Zašto kupiti
 • "Turbo" zona po kojoj samo nekoliko puta povučete peglu kako biste postigli izuzetno glatko, jednostavno klizanje ploče pegle po površini.
 • "Parking" zona na koju možete sigurno staviti zagrijanu peglu (do 10 minuta na 200°C) bez opasnosti od oštećenja daske ili podloge.
 • Inovativni aluminijski sloj u podlozi savršeno reflektuje toplotu i tako omogućava besprekorne rezultate u kraćem vremenu, čak i pri peglanju odjeće samo s jedne strane.
 • Jednostavno i brzo pričvršćivanje navlake za peglanje na dasku pomoću elastičnog ruba koji osigurava čvrsto prianjanje tokom peglanja, čak i na daskama sličnih dimenzija.
 • PET premaz koji sprečava kapanje i stvaranje mrlja od vode.
Održavanje
Obrišite navlaku vlažnom krpom. Ne može se prati u mašini.
Specifikacija
 • Materijali: 100% pamuk s metalnom navlakom, 100% poliuretan, PET, poliester. 
 • OEKO-TEX certifikat: da, Standard 100.
 • Održavanje: vlažnom krpom. Nije perivo u mašini za veš.
 • Bruto dimenzija: 132 x 48,5 cm.
 • Prikladno za daske za peglanje: max. do 125 x 40 cm.
Ocjene i mišljenja