KUPI ZAMIJENI UŠTEDI DO 50% POPUSTA Pogledaj ponudu >
Pretražite svu ponudu ovdje... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu
-50%
Stalak za noževe Rosmarino Blacksmith's
-50%

Rosmarino Stalak za noževe Rosmarino Blacksmith's

4,0 zvjezdica na osnovu 3 recenzije
Stalak za noževe Rosmarino Blacksmith je pogodno rešenje za odlaganje kuhinjskih noževa uz potpunu zaštitu. Noževima je neophodno adekvatno skladištenje, jer se mogu oštetiti i grebati u slučaju pogrešnog sakupljanja, dok skladištenje u ladici takođe povećava mogućnost rezanja. Dimenzije postolja- 11 x 10,5 x 23 cm.

* obvezna polja

Od
Redovna cijena: 39,98 €
19,99 € -50%
Nema na zalihi Izabrani proizvod trenutno nije dostupan. Proverite u našim prodavnicama ili pogledajte naše prodavnice.
Besplatna dostava PREKO 80,00 €.
Sigurna kupovina sa MasterCard ID Check i Visa Secure.
14-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo sigurnu kupovinu, a ako niste 100% zadovoljni proizvodima, možete nam ih vratiti u roku od 14 dana.
Trebaš pomoć?

Opis

Moderno dizajnirani drveni stalak je izuzetno stabilan i pogodno je rešenje za bezbjedno odlaganje noževa različitih veličina. Stalak je izrađen od prirodno prijatnog gumenog drveta, sa plastičnom umetkom od PP-a.

Kompletna zaštita noževa i povećana sigurnost

Noževi će biti pravilno raspoređeni u stalku, što će produžiti njihovu izdržljivost i efikasnost. Pravilno uskladišteni noževi neće biti oštećeni, ogrebani ili ispucani, jer će specijalna PP plastika razdvojiti noževe i spriječiti ih da interakciju jedni sa drugima i potpuno će ih zaštititi. Uobičajeni, konvencionalni drveni stalci odgovaraju specifičnim vrstama noževa dok a na Blacksmith stalak odgovara svim tipovima noževa.

Uvijek pri ruci kada vam najviše trebaju

Vaše noževe možete čuvati na kuhinjskom pultu u svakom trenutku i uvek će vam biti na dohvat ruke. Više nećete morati da otvarate fioke i tražite odgovarajući nož među dodacima, jer će uvek biti spremni za upotrebu. Stalak za noževe Blacksmith će vam olakšati upotrebu i skladištenje noževa.

Gumeno punjenje

Stalak za noževe ima gumeno punjenje. Stalak odlikuje kvalitetno i stabilno drvo, koje se specijalno suši zbog njegovog jačanja.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Punjenje od gume.
  • Za pravilno i sigurno skladištenje noževa.
  • Kompletna zaštita noževa.
  • Pojedinačni noževi mogu da stoje na štandu.
  • Moderan dizajn štandova.
  • Obezbeđuje veću higijenu.
  • Dimenzije: 11 x 10.5 x 23 cm.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.
Ocjene i mišljenja