⏰ DODATNIH -10%! Za kupovinu iznad 70€. Iskoristi SADA ☛
Pretražite svu ponudu ovdje... Kontakt telefon

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu
-40% -10% nad 70€ -10% nad 70€
-40%-10% nad 70€ -10% nad 70€
Dušek od pjene Vitapur Lavanda Comfort 16
-40%-10% nad 70€ -10% nad 70€

Vitapur Dušek od pjene Vitapur Lavanda Comfort 16

4,9 zvjezdica na osnovu 7 recenzije
 • Dušek od pjene sa 7 zona koji ergonomski pristaje vašoj kičmi, za najmirniji san.
 • Univerzalni dušek, pogodan i za mlađe generacije i osobe do 75 kg.
 • Bočna mrežasta 3D tkanina za bolju prozračnost dušeka.
 • Skidiva i periva navlaka s esencijom lavande.

Dodatnih -10% !
Samo ograničeno vrijeme ☛ dodatnih 10% popusta za kupovinu iznad 70€ ☚. Dodatni popust se obračunava u pregledu korpe.

* obvezna polja

Od
Redovna cijena: 199,90 €
119,94 € -40%
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.
Besplatna dostava
Sigurna kupovina sa MasterCard ID Check i Visa Secure.
14-dnevna garancija zadovoljstva Garantujemo sigurnu kupovinu, a ako niste 100% zadovoljni proizvodima, možete nam ih vratiti u roku od 14 dana.
Trebaš pomoć?

7-zonski dušek od pjene Lavender Comfort 16 najuniverzalniji je dušek koji je pogodan i za mlađe generacije i osobe do 75 kg. 7 zona različite tvrdoće pravilno podupiru svaki dio vašeg tijela i osiguravaju pravilan položaj kičme. Kakvu promjenu možete osjetiti? Dublji, kvalitetniji odmor i dane s više energije. Ortopedsko jezgro izrađeno od visokoelastične pjene savršeno se prilagođava tijelu. Dodatnu udobnost pruža i nježan miris lavande u navlaci koji umiruje, smanjuje napetost i nesanicu. Navlaka se skida i periva je na 40 °C.

7 zona za odličnu podršku i pravilan položaj tijela

7 zona za odličnu podršku i pravilan položaj tijela

Ergonomski dušek se po dužini sastoji od 7 zona različite tvrdoće za glavu, ramena, kukove, lumbalnu regiju i noge. Pravilno raspoređeni djelovi dušeka, pružaju pravilan oslonac vašem tijelu. Tako vaša kičma ima oblik ravne linije i pravilan fiziološki položaj, što garantuje buđenje bez bolova i ukočenosti.

Univerzalni dušek, pogodan i za mlađe generacije.

Dušek Lavender Comfort 16 savršen je za sve osobe do 75 kg koji se žele probuditi naspavani, odmorni i s više energije. Prepustite se univerzalnom dušeku od pjene koji vas impresionira svojom univerzalnošću, prozračnošću i jednostavnim održavanjem.

Univerzalni dušek, pogodan i za mlađe generacije.
Ortopedsko jezgro za udobno spavanje.

Ortopedsko jezgro za udobno spavanje.

Ergonomski dizajn jezgra razvijen je za sve položaje spavanja: spavanje na boku, trbuhu i leđima. Jezgro od pjene SleepCeel Comfort impresioniraće svojom reakcijom na sve vaše pokrete tijela. To važi i za sve one koji noću često mijenjaju položaje spavanja.

7 zona podrške na ključnim mjestima.

Želite li pravu podršku za leđa i kičmu? 7 različitih tvrdoća u 7-zonskom dušeku pruža odgovarajuću potporu svakom dijelu kičme, ramenima i kukovima. Vaša kičma će biti u pravilnom položaju, a mišići potpuno opušteni u svakom položaju spavanja. Za još dublji i kvalitetniji san.

7 zona podrške na ključnim mjestima.
Prozračan san u zagrljaju lavande i AirMesh tkanine.

Prozračan san u zagrljaju lavande i AirMesh tkanine.

Navlaka dušeka obogaćena je nježnom esencijom lavande i AirMesh tkaninom koja pruža odličnu cirkulaciju vazduha. Bolja prozračnost ugodnije vas uljulja u kvalitetan odmor. Navlaku možete jednostavno skinuti i oprati na 40 °C i tako održati higijenu na najvišem nivou. Dušek je prikladan i za alergičare i astmatičare, i sve koji se žele probuditi naspavani.

Koje letvice odabrati?

Za pjenaste dušeke je obavezna upotreba fleksibilnih letvica. Takve letvice pružaju veći komfor, pravilnu podršku tijelu tokom spavanja, sprečavaju ulegnuća i zadržavanje vlage i na taj način omogućavaju odgovarajuću ventilaciju.
Koje letvice odabrati?
Zašto kupiti
 • Odaberite visokokvalitetni dušek od pjene koji će vas impresionirati svojom univerzalnošću, prozračnošću i jednostavnim održavanjem.
 • Dušek Lavender Comfort 16 savršen je za sve osobe do 75 kg koje se žele probuditi naspavane, odmorne i s više energije.
 • 7 različitih tvrdoća dušekaosigurava savršenu potporu i pravilan položaj tijela. Pogodan za sve koji žele rasterećenu kičmu i pravilan fiziološki položaj tokom spavanja.
 • Visoko elastična hladno valjana poliuretanska pjena SleepCell Support pruža udobnost i pravilnu potporu tijelu tokom spavanja. Dušek je prikladan za sve koji žele zdrav i kvalitetan odmor.
 • Vazdušni modul AirMesh osigurava cirkulaciju vazduha i odvodi vlagu, stvarajući suvu površinu za spavanje. Pogodan za sve koji vole spavati u stalno svježem i prozračnom prostoru za spavanje.
 • Navlaka se skida i periva je na 40 °C pa je dušek pogodan za sve osobe s osjetljivom i problematičnom kožom, alergičare i astmatičare.

30-dnevni testni period, 2-godišnja saobraznost + 8-godišnja produžena garancija
Svi naši dušeci imaju tradiciju dužu od 20 godina. 30-dnevni testni period od dana isporuke omogućava vam da isprobate dušek i uvjerite se da li vam odgovara. Isključivo uz korišćenje odgovarajućih letvica za krevet, odobravamo 2-godišnju saobraznost i 8-godišnju produženu garanciju.  Više na https://www.vitapur.me/garancija

Održavanje

Navlaka dušeka može se skinuti i prati na na 40°C.

Specifikacija
 • Visina dušeka: 16 cm.
 • Zone po dužini: 7 zona.
 • Tkanina navlake: 100 % mikrovlakna.
 • Jezgro: hladno valjana poliuretanska pjena SleepCell Support.
 • Navlaka se skida i pere: da na 40 °C.
 • Stepen tvrdoće: 5/10 (meko).
 • Primjereno za težinu: do 75 kg.
 • Preporučeno letveno dno: fleksibilne letvice.
 • Dimenzije: 80x200cm 90x190cm 90x200cm 120x200cm 140x200cm 160x200cm 180x200cm.
 • OEKO-TEX certifikat: da Standard 100.
 • Proizvedeno u: Sloveniji.
 • Testni period: 30 dana.
 • Saobraznost i produžena garancija: 2-godišnja saobraznost + 8-godišnja produžena garancija.*
  *Isključivo uz korišćenje odgovarajućih letvica. Više na https://www.vitapur.me/garancija
Ocjene i mišljenja