Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 €
Pregled narudžbine
Menu

Hitex Dušek Hitex Zero Gravity Comfort 24 sa džepičastim oprugama

Superiorno visok dušek sа 24 cm visokim jezgrom је najnovija generacija ležišta sa džepičastim oprugama. 7 zona za vrhunsku podršku svim djelovima tijela.
Superiorno visok dušek sа 24 cm visokim jezgrom је najnovija generacija ležišta sa džepičastim oprugama. 7 zona za vrhunsku podršku svim djelovima tijela.
Od
Redovna cijena: 419,90 €
209,95 € -50%

* obvezna polja

Dušek Hitex Zero Gravity Comfort 24 sa džepičastim oprugama
-50% 419,90 € 209,95 €
Proizvod je dostupan Predviđena isporuka u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Nadstandardno visok dušek omogućava odlično prilagođavanje i potporu tijelu. Samostalne džepičaste opruge, podijeljene u 7 zona u kombinaciji s dodatno ojačanim slojem u jezgru, poliuretanska pjena i udobna memorijska pjena osiguravaju pravilan položaj i opuštajući san.

7 zona – odlična potpora i pravilan položaj tijela tokom spavanja

Ergonomski dušek je po dužini sastavljen od 7 različitih tvrdoća. Pravilno raspoređeni, različiti, tvrdi dijelovi dušeka, pružaju pravilnu potporu vašem tijelu. Najveći pritisci tijela na dušek su u području ramena, zato tvrdoća dušeka mora biti u tom predjelu najmanja. Tijelu je u lumbalnom dijelu potrebna najveća potpora, stoga dušaek na tom dijelu mora biti najtvrđi. Na ovaj način vaša kičma ima oblik prave linije i pravilan fiziološki položaj. 

Napredne žepkaste vzmetiJezgro izrađeno od unaprijeđenih džepičastih opruga omogoćava miran san, čak i ako se Vaš partner pomjera

Jezgro 24 cm visokog dušeka sastoji se od 18 cm visokog sloja visokokvalitetnih džepičastih opruga, koji se prilagođavaju tačkama pritiska tijela, jer je svaki dio tijela poduprt svojim džepićem. Unaprijeđene džepičaste opruge omogućavaju djelovanje samo opruga na koje se vrši pritisak tijela, zbog čega je kičma uvijek ravna i u pravilnom položaju bez obzira na položaj spavanja.


Bitna prednost individualnih, džepičastih opruga je ta da pravilno utone i neometano reguliše položaj dviju osoba na bračnom krevetu čak iako je među partnerima velika razlika u težini. Na ovaj način je osigurana veća udobnost. Vanjski negativni uticaji koji utiču na kvalitet vašeg sna, smanjeni su na minimum. Zbog sistema džepičastih opruga, spavaćete mirnije i udobnije bez obzira na promjenu položaja spavanja vašeg partnera.

Dodatno ojačani sloj u jezgru

Dušek Zero Gravity 24 Memory ima na svakoj strani jezgra dodatni sloj (filc), što doprinosi još ravnomjernijoj raspodjeli težine.

Spominska pena za večje udobjeMemorijska pjena u navlaci je odgovorna za izuzetan osjećaj lebdenja i masaže

Jeste li znali da se za noć u prosjeku okrenemo oko 40 puta? Zbog neugodnog pritiska na tijelo prisiljeni smo više puta mijenjati položaj i stalno se okretati, a rezultat je loš ,lagan i nekvalitetan san ili često noćno buđenje. Kako biste spavali još bolje i čvršće, u navlaku smo dodali memorijsku pjenu.

Memorijska pjena prepoznaje oblik tijela i izvrsno mu se prilagodjava. Tako ćete spavati još bolje i udobnije, jer memorijska pjena pomaže da se rasterete tačke pritiska na tijelo. Memorijska pjena u navlaci ima poseban oblik koji daje osjećaj masaže.Održavanje

 Navlaka dušeka se ne skida i nije periva. Dušek redovno provjetravajte. Nemojte ga izlagati na direktno sunce i na vlažnim mjestima.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Jezgro  izrađeno iz visokokvalitetnih džepičastih opruga: za odličnu potporu i miran san.
  • Nadstandardno visoko jezgro (24 cm): nudi najbolju podršku i udobnost.
  • Extra izdržljivi dodatni materijal doprinosi ravnomjernoj raspodjeli tjelesne težine.
  • Dodatni sloj ViscoCell MEMORY memoprijske pjene: za ublažavanje pritiska na tijelo. 
  • 7 zona: za pravilnu potporu kičmenom stubu.
  • 30-dnevni testni period: Testirajte dušek i uvjerite se da li Vam odgovara.
  • Dimezije dušeka: 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm.

Razlozi za kupovinu

30-dnevni test dušeka

Kako biste bili sigurni da vam dušek u potpunosti odgovara,omogućili smo vam testni period od 30 dana.

7-zonski dušek /jezgro

7-zonsko jezgro pravilno podupire cijelo tijelo. Svaka zona obezbjedjuje podršku različitim djelovima tijela i savršeno mu se prilagodjava.

Garancija na zadovoljstvo

Kupujte bez rizika. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko niste zadovoljni možete ih vratiti o našem trošku.

Jezgro sa džepičastim oprugama

Džepičaste opruge su različite elastičnosti što daje pravilnu potporu odgovarajućim tačkama na tijelu. Prednost je ravnoteža položaja dvije osobe na bračnom krevetu.

Vakuumsko pakovanje

Vakuumsko pakovanje omogućava siguran i jednostavan transport jer zauzima vrlo malo prostora.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod