Samo 4 dana: Velika zamjena posuđa STARO za NOVO – Zamijenićemo 1.500 starih posuda i reciklirati ih!

Samo 4 dana: Velika zamjena posuđa STARO za NOVO

Zamijenićemo čak 1.500 posuda i reciklirati ih!

U Vitapur prodavnicama u Crnoj Gori od 25.09. do 28.09.2020 organizovaće se velika zamjena posuđa »Staro za novo«. U Vitapur prodavnice donesite bilo koju staru posudu (šerpu, tiganj, tavu itd.) i zamijenite je za nov palačinkar Rosmarino Gold Stone uz doplatu samo 5 €. A kako učestvovati na internetu? Provjerite u nastavku!

U svim prodavnicama Vitapur u Crnoj Gori i web prodavnici Vitapur, u toku je akcija Velika zamjena posuđa STARO za NOVO. Požuri i ugrabi NOV tiganj za palačinke Rosmarino Gold Stone za samo 5 €.

Možete učestvovati na dva načina:

U donji obrazac upišite svoj e-mail. Na upisani e-mail dobićete kupon s kodom u vrijednosti 5 €, koji možete iskoristiti za kupovinu novog tiganja za palačinke Rosmarino Gold Stone.

Od 25. do 28. 09. 2020 donesite bilo koju STARU posudu (tiganj, tavu, šerpu…) u neku od prodavnica Vitapur i zamijenite za NOV palačinkar Rosmarino Gold Stone za samo 5 €. Zamijenićemo čak 1.500 posuda, a svo prikupljeno posuđe biće reciklirano. Jedna osoba može zamijeniti najviše tri stare posude i dobiti najviše tri nova tiganja za palačinke Rosmarino Gold Stone. Akcija traje do 28.09. ili do raspodjele zaliha.

Kako unovčiti kod za kupovinu tiganja?

Tiganj za palačinke Rosmarino Gold Stone dodajte u korpu i u narudžbi u polje KOD ZA POPUST upišite kod kupona, koji ste primili na vaš e-mail.

U prodavnicama Vitapur zamijenite staru posudu!

Zašto prikupljamo staro posuđe? Razloga je više!

Stara posuda je oštećena. Ogrebotine i oljušteni premaz povećavaju mogućnost gutanja štetnih materija, hrana se lijepi za posudu, kvalitet konzumirane hrane se pogoršava.
Stara posuda sadrži štetne PFOA supstance! PFOA je štetan po životnu sredinu i zdravlje, može iritirati kožu, oči i respiratorni sistem i potencijalno je kancerogen.
Staro posuđe NIJE ekološki prihvatljivo. Izrađeno je od nerecikliranog materijala i veći je potrošač energije i lošiji provodnik toplote.

Šta ćemo uraditi sa starim posuđem? Posuđe ćemo reciklirali!

U Vitapuru smo svjesni svojih odgovornosti za zaštitu životne sredine, pa želimo da doprinesemo zaštiti naše planete. U kampanji »Staro za novo« sakupićemo više od 6 tona starih posuda, koje će nakon reciklaže obezbijediti približno 2.500 komada novih recikliranih, ekološki prihvatljivih posuda.

Svrha kampanje »Staro za novo« je podsticanje zamjene starih, nezdravih i ekološki štetnih posuda za novo Rosmarino posuđe.

Prednosti recikliranog posuđa, uključujući Rosmarino, su:

Ušteda energije, jer je potrebno 95% manje energije nego za proizvodnju ostalih klasičnih posuda.

Očuvanje prirodnih resursa planete i smanjenje količine otpada na deponijama.

Recikliranje stvara novo,, odlično posuđe koje osigurava visok kvalitet i još bolju energetsku efikasnost.

Učestvujte i vi!