Misija i vizija firme Vitapur

Vitapur

Naš slogan je »Passion for living«. Ovim poručujemo da je naša nit vodilja strast za boljim životom. Sve što radimo, radimo sa strašću i uvjerenjem da našim kupcima ponudimo najbolje. Naša misija je razvijati proizvode koji pomažu ljudima da podignu kvalitet života. Sa kvalitetnim proizvodima za dom, nastojimo pomoći ljudima da žive bolje i zdravije.

 Našim kupcima nudimo proizvode za dom, koji su namijenjeni:

- kvalitetnom i zdravom spavanju (jastuci, pokrivači, posteljina, dušeci, letvice za krevet ...)
- pripremi zdrave i ukusne hrane (posuđe, noževi, ostali dodaci za kuhinju …)
- opuštanju u kupatilu (peškiri, bade manitili, prostirke za kupatilo …),
- prijatnom opuštanju u dnevnoj sobi (dekorativni proizvodi, ortopedski proizvodi, …).

Svim našim proizvodima zajednička je kvalitetna izrada od najkvalitetnijih materijala, pri čemu težimo prirodnim materijalima. Ne pristajemo na kompromise kada je kvalitet u pitanju! Kupcima nudimo samo proizvode u koje i sami vjerujemo i koji zadovoljavaju najstrožije kriterijume kvaliteta. Kod razvoja novih proizvoda na vrhu prioriteta nalazi se kupac: njegove potrebe, želje i specijalni zahtjevi. Pokušavamo pronaći najbolje rješenje za kupca - najoptimalniji odnos između visokog kvaliteta i pristupačne cijene. Na taj način u svaki dom donosimo kvalitetno spavanje i bolji način života.

Najviše pažnje posvećujemo upravo Vama, našim kupcima, Vašim potrebama i željama. Slušamo Vaše želje i tražimo načine kako da ih ostvarimo.